Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

Így lett egy csapásra világhírű a világ legunalmasabb kisvárosa

A kanadai Mount Pearl vezetőinek volt elég humora ahhoz, hogy arról rappeljenek, voltaképp bazira semmi sem történik a városukban – írja Kreatív.hu.
 
1985. LGT koncert a Tabánban/ FORTEPAN

Gyere, gyere ki a hegyoldalba!

A Budapest Beyond Sightseeing csapata több mint 10 éve vezet szocio-kulturális városnéző sétákat Budapesten. A sétakínálatban több program is van, amelyek a zenéhez köthetők, ebből válogattunk.
 
 
Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már saját széke van a Depeche Mode-nak Sopronban

Már nyolc éve, hogy elindult a Csillagok Városa projekt, ez idő alatt több mint 40 olyan világsztárnak és hazai pop-rock ikonnak állítottak emléket Sopronban, akik a Telekom VOLT Fesztiválon színpadra léptek.
 
Majális a Városligetben koncertekkel

Majális a Városligetben koncertekkel

A Városligeti Napozóréten várunk az egész család megtalálja a számára legkedvesebb szórakozást, nekünk a zeneszeretők a legfontosabbak: ők egész nap a legkülönfélébb stílusokban tobzódhatnak.
 
Fotó: Ilargian Faus/Pexels

A kutyajósdától a sörfesztiválig

Tréfás asztrológiai elemzéssel, kártyavetéssel és számmisztikai elemzéssel is várják az állatbarátokat a szervezők az idei Belvárosi Kutyafesztiválon, amelyet a gazdátlan állatok örökbefogadásának népszerűsítésére rendeznek meg május 4-én a főváros V. kerületében.
 
Budapest díszpolgára lett Korda György

Budapest díszpolgára lett Korda György

A Fővárosi Közgyűlés szerdán zárt ülésen döntött hét új budapesti díszpolgár személyéről.
 
 
Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

A Budapest Park nyolcadik évadában egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncert lesz április 25-én, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
 
Index: Presser Gábor Erzsébetváros díszpolgára lett

Index: Presser Gábor Erzsébetváros díszpolgára lett

Március 13-án adták át az Erzsébetváros Díszpolgára című kitüntetést, amit idén Presser Gábor Kossuth-díjas és Erkel Ferenc-díjas magyar előadóművész, zeneszerző érdemes művész vehetett át – írja a portál.
 
Caramel, Dés László, és a hiperkarma is fellép a nyáron a Városmajorban

Caramel, Dés László és a hiperkarma is fellép nyáron a Városmajorban

Elkészült a Városmajori Szabadtéri Színpad idei szezonjának fellépőlistája, ahol a komolyzenétől kezdve, a jazz-en át a popzenéig, minden stílusból érkezik vendég. Dés László pedig kapásból duplázik.
 
Fotó: Bodnár Dávid

Egy időre visszavonul a Képzelt Város

A Képzelt Város a november 24-i koncertje után teljes egészében készülő új lemezére koncentrál, így aki még idén szeretné elkapni a zenekart, annak az Instantban a helye.
 
Színészek és zenészek emlékeznek a 10 éve elhunyt Cseh Tamásra

Színészek és zenészek emlékeznek a 10 éve elhunyt Cseh Tamásra

2019-ben lesz 10 éve annak, hogy egy élő legendával kevesebb lett az országban. Ennek apropóján február 3-án a Kongresszusi Központban neves színészek idézik meg dalain keresztül az utánozhatatlan Cseh Tamást.
 
Fotó: Bodrnár Dávid

Legújabb és legrégebbi dalaival koncertezik a Képzelt Város a Hajón

A Képzelt Város koncertről-koncertre mutatja be legfrissebb szerzeményeit, ám a szeptember 1-i A38 koncertjük alkalmából az új számok mellett első két lemezükről is játszanak instrumentális számokat. Előttük a Tpsrprt mutatja be első nagylemezét.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek