Komolyzene nincs, csak zene van

Komolyzene nincs, csak zene van

A városban több helyen találkozhattok ezzel a plakáttal. De MI EZ?
 
Fotó: Pannonia Entertainment

Újra vetítik az 1977-ben készült ABBA-filmet

A világhírű svéd zenekart a középpontba állító alkotás felújított változata szeptember 17-én és 19-én látható a hazai filmszínházakban.
 
 
Fotó: Kiscelli Múzeum

Balaton koncert a Kiscelli Múzeumban – kriptatúrával

Sokszínű programkínálattal, többek között tárlatvezetésekkel, kreatív foglalkozásokkal, filmvetítéssel és Balaton-koncerttel várja a Kiscelli Múzeum a látogatókat szombaton 14 és 20 óra között nyárzáró rendezvényén, a Kiscelli Napon.
 
Fotó: Erdőfű zenekar/FB

Két magyar előadó is bekerült az Upbeat legjobbjai közé

Két magyar művész is szerepel a kiválasztott tíz előadó között, akik megkaphatják az Upbeat zenei platform Best New Talent Díját szeptemberben. A szakmai zsűri csaknem száz produkció közül választotta ki a legjobbakat.
 
A Nagy Generáció a Zamjamen

A Nagy Generáció a Zamjamen

A magyar könnyűzene veterán legendáival találkozhatott, aki ellátogatott a Zamjam fesztiválra, Zamárdiba. Hangulatos fesztiválterület, ínycsiklandó gourmet ételek, igazi zenei csemegék és jó fej emberek – ezzel találkozhattak a fesztiválozni vágyók.
 
Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila – Zenefüred 2023

Charlie, Tóth Vera, Kökény Attila – ZeneFüred 2023

Zenefüred címmel július 14-én pénteken több mint egy hónapon át tartó programsorozat kezdődik Balatonfüreden.
 
 
Fotó: Botka László/FB

Ajándékkoncerttel nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

A Szegedi Szimfonikus Zenekar hagyományos ajándékkoncertjével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja július 1-jén a Dóm téren.
 
Fotó: Helikon Kastélymúzeum

Csillagfényes koncertek a kastélyparkban

A keszthelyi Festetics-kastély barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén át különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek.
 
Zalacsányban fesztiválozik Candy Dulfer – Örvényesvölgy 2023 (frissítve)

Öt napra bővül az Örvényesvölgy Fesztivál

A tervezettnél is hosszabb lesz, öt napig tart Magyarország legújabb fesztiválja, az Örvényesvölgy Fesztivál! A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával megvalósuló eseménysorozatot a szervezők egy további gyereknappal bővítik: június 11-én vasárnap...
 
Fotó: BFZ

Még Fischer Iván csokornyakkendője is lerepült – álló ovációval ünnepelték a magyar együttest Európa-szerte

Ötcsillagos kritikák zúdultak Fischer Iván karmesterre és a Budapesti Fesztiválzenekarra (BFZ) májusi európai turnéjuk után. Bécs, London, Brugge és Lipcse közönsége egytől egyig álló ovációval ünnepelte a magyar együttest. Többek között a The Guardian, a The Times, a Die Presse...
 
Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

Úgy kell abbahagyni, hogy az csúcs legyen – tízezer ember előtt búcsúzott el a Ricsárdgír

12 év után a Ricsárdgír trashcirkusz végleg bezárta a kapuit. Az utolsó nagy bulira május 18-án, csütörtökön került sor a Budapest Parkban.
 
Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Idén nyáron ismét megtelik zenével az ország egyik legnagyobb barokk csodája, a Gödöllői Királyi Kastély. Sissi egyik kedvelt rezidenciájaként is ismert, közel 300 éves palota díszudvara ugyanis több különleges könnyűzenei programnak is otthont ad júliusban, a csillagos ég alatt.
 
Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ska Jam a Kobuciban – Ladánybene 27 lemezbemutatóval

A zenekar korai, ska korszakának ikonikus dalait még sosem rögzítették profi körülmények között, eljött ennek is az ideje: Menekülés címmel megjelent a Ladánybene 27 albuma. Május 9-én a Kobuci Kertben közel négy évtized után – több korabeli zenésztárs közreműködésével – élőben is újra hallhatók lesznek az egykori...

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...