Újra A Föld árnyékos oldalán

Újabb stúdióalbum, az eredetileg 1986-ban kiadott A Föld árnyékos oldalán jelent meg pénteken CD-n az Omega együttes életműsorozatában. A lemez újramaszterelt változata az együttes felvételeinek újrakiadását gondozó GrundRecords kiadásában jön ki, és a széria tizenhetedik darabja.

Fotó: GrundRecords
Látványos produkcióval tér vissza a NOX

Látványos produkcióval tér vissza a NOX

A zenekar – hosszú szünet után – újra aktív, nemrég jelent meg az új lemezük, és november 27-én egy látványos produkcióval a színpadra is visszatér a csapat a Papp László Arénában.
 
Zenélő képeslap – személyes üzenettel: tíz év után új Meszecsinka-album

Zenélő képeslap – személyes üzenettel: tíz év után új Meszecsinka-album

Tíz évvel az első album után jelenik meg a Meszecsinka hatodik lemeze. Az Árnyék című lemez kiadója az ismert német CPL/Nordic Records, amelyet már több éve a világ tíz legjobb kiadója közé sorol a WOMEX toplistája.
 
 
Teljes egészében Magyarországon rögzítették az új Netflix-sorozat zenéjét

Teljes egészében Magyarországon rögzítették az új Netflix-sorozat zenéjét

Sőt, a sorozatot magát is leginkább nálunk forgatták: a keszthelyi Festetics-kastély mint cári palota lett a fő helyszíne a Netflix napokban bemutatott új, nagyköltségvetésű fantasyjának.
 
Fotó: Tiszavirág Fesztivál

A tiszavirág életű fesztivál – a természet semmihez sem hasonlítható közreműködésével

Ha le kellene írnunk egy zenei fesztivált, akkor elsőként a hatalmas színpadok, fényáradat, óriási hangerő, egymás sarkát taposó tömeg jut az eszünkbe. Azt sokan már aligha tartják elképzelhetőnek, hogy egy fesztivál beköltözhet egy város szívébe, egy folyóparti sétány árnyas...
 
Kowalsky meg a Vega: a jubileumi évnek vége, az ünneplésnek nem

Kowalsky meg a Vega: a jubileumi évnek vége, az ünneplésnek nem

Véget ér a Kowalsky meg a Vega 15. jubileumi éve, de az ünneplés folytatódik, hiszen máris januárban egy újabb kerek számmal örvendeztetik meg rajongóikat.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek