Fotó: John Sheeran

Ed Sheeran kamaszkori demója valakinek egy lakás árát is megérte

Ötvenezer fontért (19,6 millió forint) cserélt gazdát a héten egy angliai árverésen Ed Sheeran egy kiadatlan lemeze, amelyet még kamaszkorában készített a brit popénekes.
 
Nem ez volt Paul McCartney és Ringo Starr legjobb közös száma, de sokat érhet most

Nem ez volt Paul McCartney és Ringo Starr legjobb közös száma, de sokat érhet most

Paul McCartney és Ringo Starr, a még életben lévő két ex-Beatle egy eddig ismeretlen közös demófelvételét árverezik el az Egyesült Királyságban. Az Angel In Disguise (Angyal álruhában)című dalt egy audiokazetta őrizte meg a Beatles-rajongó utókornak.
 
 
Fotó: Adam Lambert Facebook

Adam Lambert levetett göncei most aranyat érnek!

Adam Lambert mindig is adott a megjelenésére. Ugyanakkor arról is híres, hogy szeret jótékonykodni. No, most ez a két dolog találkozott, ugyanis elárverezteti régi ruháit – de a bevételt nem fogja megtartani!
 
Volt olyan, amikor Mick Jaggernek cigire sem volt pénze...

Volt olyan, amikor Mick Jaggernek nem volt pénze cigire...

Árverésre bocsátja több mint ezer tárgyból álló zenei relikviagyűjteményét a Rolling Stones egykori basszusgitárosa, Bill Wyman, aki 1983-ban vált ki a bandából.
 
Fotó: Charlotte Gainsbourg (Nagy Attila/Müpa)

Világsztárok írták alá a Müpa ünnepváró hangszobrait

Világsztárok által aláírt hangszobrokból és egy közel öt méter magas, függesztett elemből álló grandiózus installáció várja a látogatókat az ünnepi készülődés jegyében a Müpa Zászlóterében.
 
 Keith együttműködött Steve Liddarddal az ágy kialakításán...

Hárommillióért kelt el a Prodigy frontemberének ágya

A New Musical Express (nme.com) adott hírt arról, hogy tegnap este kalapács alá kerültek Keit Flint személyes tárgyai. Az aukciós tételek között a zenéhez kapcsolódó tárgyak – lemezgyűjtemények, aranylemezek, zenei díjak – mellett a bútorai – például az ágya –, a motoros...
 
 
Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Mindig is ilyen hippibuszra vágytál!

Elárverezik Paul McCartney színesre festett egykori turnébuszát, amellyel 1972 nyarán szelte át Európát zenekarával, a Wingsszel.
 
Különleges zenei plakátok a Falra fel! 2.0 plakátaukción

Beatles, John Lennon, Omega, LGT, PUF: különleges zenei plakátok a Falra fel! 2.0 plakátaukción

A múlt század magyar grafikusművészetét reprezentáló, több mint 200 tételből álló aukciót rendeznek zenei, filmes, kiállítási és reklámplakátokból április 12-én a budapesti Kortárs Építészeti Központban.
 
Robot

A bandaháború szupergitárja a Robot jótékonysági aukciójának tételei között

Tavalyi sikeren felbuzdulva idén újra jótékonysági árverést tartanak a Robot nevű szórakozóhely üzemeltetői, amelynek bevételét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakói számára ajánlják fel.
 
Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik Frank Sinatra hagyatékának egy részét

Elárverezik a két évtizede elhunyt Frank Sinatra és tavaly eltávozott felesége, Barbara hagyatékának egy részét, köztük filmes forgatókönyveket és ékszereket a jövő hónapban New Yorkban – tudtuk meg a Hirado.hu-tól.
 
Valakinek nagyon fontos Dawid Bowie

Valakinek nagyon fontos Dawid Bowie

David Bowie első ismert stúdiófelvétele a becsült ár négyszereséért, csaknem 40 ezer fontért (14,5 millió forintért) kelt el a brit Newton-le-Willows-ban tartott aukción.
 
The Konrads (Fotó: Flickr)

David Bowie milliókat érő, első demófelvételét rejtette a kenyereskosár

Egy öreg kenyereskosárból előkerült David Bowie első demófelvétele, amelyen a 16 éves zenész első együttesével egy kis londoni stúdióban rögzített magnószalagon énekel.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek