Csepregi Évát megbélyegezték

Csepregi Éva énekes, előadóművész, a Neoton Família együttes tagjának öt évtizedes munkássága és januári életműkoncertje tiszteletére tematikus bélyeget bocsátott forgalomba a Magyar Posta Zrt..

A bélyeghez alkalmi boríték, valamint egyedi bélyegző is tartozik
Életműkoncertre készül Csepregi Éva

Életműkoncertre készül Csepregi Éva

A Neoton Família Sztárjai énekesnője már a héten belengette a koncert hírét a közösségi médiában, mára már megvan a dátum is: 2024. január 6., Budapest Aréna.
 
 Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Bill kapitány egy élő legenda: dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. A 75. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő életmű koncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, Kőbánya blues,...
 
 
Az a típus vagyok, aki élete végéig várja a csodát – Kovács Kati életműkoncert a Kongresszusi Központban

Az a típus vagyok, aki élete végéig várja a csodát – Kovács Kati életműkoncert a Kongresszusi Központban

Életműkoncertet ad Kovács Kati szeptember 12-én a Budapest Kongresszusi Központban. Az ország egyik legnépszerűbb énekesnője több mint öt évtizede tartó pályafutása legjobb dalai közül válogat a koncertre, ebből az alkalommal válaszolt az MTI pár kérdésére.
 
Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

Életműkoncertet ad Hobo az Arénában

2019. március 30-án Földes László Hobo többórás koncertet ad a Budapest Arénában, amelyben felmutatja 50 évesnél hosszabb pályája legfontosabb elemeit.
 
Aki meggyóntatta Bayer Friderikát – Jenei Sziveszter életműkoncert

Aki meggyóntatta Bayer Friderikát – Jenei Sziveszter életműkoncert

Kinek mondjam el vétkeimet... – megvan? Ez volt az a dal, amellyel az 1994-es Eurovíziós Dalfesztiválon Bayer Friderika képviselte Magyarországot. A dalszerző Jenei Szilveszter maga is fellépett akkor Dublinban, gitáron kísérte az énekesnőt. Most pedig életműkoncertre készül, ahol...
 
Fotó: Korda György és Balázs Klári/FB

Pénzcentrum: Ennyiért haknizik Korda György és Balázs Klári

Az énekesnő augusztus elején ünnepelte 66. születésnapját, férje pedig januárban töltötte be a 79. évét. Ennek ellenére egyikük sem pihen, folyamatosan vannak fellépéseik, melyeket ők maguk szerveznek le. Eszük ágába sincs visszavonulni, pedig állítólag megtehetnék, mivel van...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek