5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

2019/09/23  ·     ·  Simonyi Éva

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!

Children Of Bodom/Britney Spears

Between The Buried And Me – “Bohemian Rhapsody”

Az egyik legszínesebb hangzásvilágú diszkográfiával rendelkező metálbanda a Queen legnagyobb klasszikusával játszott el kicsit, íme az eredmény!

 

Children Of Bodom – “Oops!…I Did It Again”

Ennél szürreálisabb párosítást keresve se találtunk volna: a Children of Bodom Britney egyik leghíresebb dalát, az Oops!…I Did It Again-t gondolta újra, saját stílusában.

 

Arsis – “Sunglasses At Night”

Meglehet, hogy Corey Hart egyslágeres előadó volt, de a “Sunglasses At Night” tagadhatatlanul fülbemászó dal. Az Arsis is így gondolhatta, és próbálta felfrissíteni emlékezetünkben ezt a remekművet.

 

Megadeth – “These Boots Are Made For Walkin’”

A Megadeth debütáló albumára, az 1985-ös Killing Is My Business… And Business Is Good!-ra egy feldolgozás is felkerült, ez pedig Nancy SinatraThese Boots Are Made For Walkin” című dala. Igencsak távol áll az eredetitől, de ez a szép a feldolgozásokban!

 

Ghost – “I’m A Marionette”

A Ghost sokkal ijesztőbben néz ki, mint amilyen zenét játszik, szóval az ABBA feldolgozásuk igencsak meglepő lehet egyeseknek.

Az ötlet innen

sláger, feldolgozás, metál, Between The Buried And Me, Children Of Bodom, Arsis, Megadeth, Ghost

 

 

Szólj hozzá!


Szimatszatyor, Ricse-kendő, plakát, koncertjegy, bármi – zenekari relikviás pályázat!

Szimatszatyor, Ricse-kendő, plakát, koncertjegy,...

A Volt egyszer egy beatkorszak-blog szerkesztősége, az NKA Hangfoglaló Program és a Hangőr Egyesület a tavalyi Hogyha hallom én, minden az enyém!...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha bevezetik a kötelező kártyát, az ifjúsági...

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Lehet, mégis volt értelme a Raktárkoncert-sorozatnak? Presser Gábor és barátai

Nyugodtan elmondható, már Presser Gábornak és barátainak különleges hangulatú előadása miatt is érdemes volt 2020-ban életre hívni a nehéz helyzetbe került magyar könnyűzenei ipar támogatását célzó, államilag finanszírozott Raktárkoncert-sorozatot. De miattuk mindenképpen! A koncertről a Nyugat.hu munkatársa, Kelemen Zoltán...

A NASA zenekara elképesztő felvételeket készített

A "banda" megszámlálhatatlanul sok tagból áll: az űrhivatalnál csillagok, galaxisok és fekete lyukak adatai alapján hoztak létre zenét.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek