5 sláger metál feldolgozása, amit érdemes meghallgatni!

4 hete  ·     ·  Simonyi Éva

A metál zenekarok is szeretnek néha kísérletezni, és 1-1 popdalt saját stílusukra formálni, amiből érdekes eredmények tudnak születni. Íme 5 dal, amit szerintünk érdemes meghallgatnod zúzósabb feldolgozásban!

Children Of Bodom/Britney Spears

Between The Buried And Me – “Bohemian Rhapsody”

Az egyik legszínesebb hangzásvilágú diszkográfiával rendelkező metálbanda a Queen legnagyobb klasszikusával játszott el kicsit, íme az eredmény!

 

Children Of Bodom – “Oops!…I Did It Again”

Ennél szürreálisabb párosítást keresve se találtunk volna: a Children of Bodom Britney egyik leghíresebb dalát, az Oops!…I Did It Again-t gondolta újra, saját stílusában.

 

Arsis – “Sunglasses At Night”

Meglehet, hogy Corey Hart egyslágeres előadó volt, de a “Sunglasses At Night” tagadhatatlanul fülbemászó dal. Az Arsis is így gondolhatta, és próbálta felfrissíteni emlékezetünkben ezt a remekművet.

 

Megadeth – “These Boots Are Made For Walkin’”

A Megadeth debütáló albumára, az 1985-ös Killing Is My Business… And Business Is Good!-ra egy feldolgozás is felkerült, ez pedig Nancy SinatraThese Boots Are Made For Walkin” című dala. Igencsak távol áll az eredetitől, de ez a szép a feldolgozásokban!

 

Ghost – “I’m A Marionette”

A Ghost sokkal ijesztőbben néz ki, mint amilyen zenét játszik, szóval az ABBA feldolgozásuk igencsak meglepő lehet egyeseknek.

Az ötlet innen

sláger, feldolgozás, metál, Between The Buried And Me, Children Of Bodom, Arsis, Megadeth, Ghost

 

 

Szólj hozzá!


Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

Az összekeverhetetlen hangú olasz énekes Eros Ramazotti 2019. október 24-én veszi be újra az Arénát Budapesten Vita Ce N'é elnevezésű világ...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legtitokzatosabb francia világsztár – Mireille Mathieu

Tizenegy nyelven énekel, 150 millió albumot adott el és olyan világsztárokkal állt színpadra mint, Julio Iglesias, Tom Jones, Paul Anka és Elvis Presley. Mireille Mathieu személyében a világ egyik legsikeresebb, mégis legszerényebb és egyben legtitokzatosabb énekesnője látogat el 2020. március 3-án Magyarországra. Íme, néhány...

A Dal 2019 elérte a mélypontját – mi lesz 2020-ban?

A Dal 2020-t illetően úgy tűnik, hogy a 2019-es versenyhez nagyon hasonló műsorsorozatra számíthatunk, de nagyon meghökkentő határidőkkel és feltételekkel – írja az ESC Hungary

Anna and the Barbies, Jurij, Fekete Jenő, Várkonyi Csibészek – egy éven át tisztelegnek az élőzene előtt

Jazz, blues, rock, pop, zenés színházi est és sok más izgalmas zenei műfaj képviselteti magát az Akkordok Élőben – Az élőzene ünnepe, programsorozat keretében.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek