A metálbanda kikérte magának, hogy megdicsérték

2019. december 09.  ·     ·  koncert.hu

A HVG közölt egy cikket a brazil kulturális alap – olyasmi lehet, mint nálunk az NKA – elnökének "zenei tárgyú" nyilatkozatairól.

Az ANGRA

Röviden szólva, Dante Mantovani ott tart, mint a magyar kultúrpolitika az ötvenes években.

Szerinte a CIA osztogatott LSD-t Woodstockban, John Lennon paktumot kötött a sátánnal, de azt is levezette, hogy a rock okozza az abortuszokat, mert a rock drogozáshoz vezet, a drogozás szexhez, a szex pedig abortuszokhoz.(Éééérted...)

A meglátása szerint két kivétel van, akiknek a zenéjét nyugodtan lehet hallgatni, a Metallica és az Angra nevű brazil metálegyüttes.(Szerintünk bazi nagy szó, hogy e két banda egyáltalán szerepel a szótárában!)

Utóbbi basszusgitárosa, Felipe Andreoli az Instagramon üzent erre válaszul: rendkívül kínos, hogy az együttesét így emlegeti "egy eszelős".

A HVG cikke

 

Feltehetően nem túl sok támogatást fognak eztán kapni...

Brazília, Dante Mantovani, rockzene, kultúrpolitika, Woodstock, John Lennon

 

 

Szólj hozzá!


Dolly Parton posztjából netes kihívás lett

Dolly Parton posztjából netes kihívás lett

A Borsonline meséli, hogy véletlenül lavinát indított el az Instagramon Dolly Parton.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Grammy, Aerosmith, RHCP – botrány botrány hátán

Valami lehet a levegőben. Pár nappal a Grammy-átadás előtt sisteregnek a lapok a exfőnök által ledobott kommunikációs bombától (nem Norbi!), ezen a gálán lép fel az Aerosmith – díjat is kapnak, náluk is áll a bál, a RHCP gitárosa meg egy interjúban cinkeli a zenekart.

Lehet, hogy Madonnának abba kellene hagynia a turnézást?

Madonna 45 perccel a kezdés előtt mondta le egyik lisszaboni koncertjét a hét közül egy korábbi sérülése miatt – írta a BBC hírportálja. Ez egy dolog, persze, a portugálok szomorkodnak is emiatt, de ami ennél kicsit beszédesebb tény: ez volt a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mondott le a most folyó Madame X...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek