Holtan találták a Linkin Park énekesét: Chester Bennington felakasztotta magát

2017/07/20  ·     ·  koncert.hu

A 41 éves zenészt Los Angeles-i otthonában találták meg csütörtök reggel.

Fotó: Budapest Business Journal/bbj.hu

Az énekes már évek óta küzdött a kábítószerekkel, az alkohollal – és a depresszióval. Azt nyilatkozta anno, hogy már öngyilkosságot is követett el, mert nem tudott megszabadulni attól a traumától, hogy gyerekként molesztálták.

Chester nagyon közel állt Chris Cornellhez, aki nemrég szintén öngyilkos lett. Ma lett volna Cornell 53. születésnapja – Bennington nyílt levelet tett közzé, amelyet barátjához írt. Ebben azt is leírja, hogy Cornell – tudtán kívül – számtalan módon inspirálta őt...

A zenészt hat gyermeke gyászolja. És a fél világ.

A Linkin Park nemrég járt Magyarországon, a VOLT Fesztiválon adtak telt házas koncertet.

Nem térünk magunkhoz.

 

Forrás

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Két ütemben Csepelre költözik a Barba Negra

A zenészektől már egy ideje tudomást szereztünk a csepeli dologról, de tiszteletben tartottuk a koncerthelyszín szándékait. Most FB posztban ők maguk számoltak be a változásról, ezt a közlést szemlézzük.

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A sztár március 25-én ad koncertet az Arénában.
Új koncertek