Mamma mia! 3. – Van még ABBA-dal, amit nem énekeltek el a filmben?

2020/06/29  ·     ·  koncert.hu

Mármint a két filmben, hiszen a 2008-as (már 12 éve???) Mamma Mia! után 2018-ban kijött a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba 2., és mivel ez a film is vagy 400 milliót kaszált világszerte, a producerek biztos nem fognak sokat gondolkodni azon, hogy akkor most folytassák-e vagy sem.

Mamma mia! 3. – Van még Abba-dal, amit nem énekeltek el a filmben?

Azt tudtad, hogy második részben két ABBA-tag is feltűnik?

Björn Ulvaeus egyetemi professzorként, Benny Andersson pedig mint zongorista egy párizsi étteremben, s mi mást, mint a Waterloo-t klimpírozza :)

Annál is inkább, mert az emberek többsége még jó sokáig óvatos lesz és csak képzeletben utazik, aki meg nem, annak vonzó úticélok kellenek – a görög kormány helyében beszállnánk a buliba, mert ennél jobb turistacsalogató nem létezik a világon. Igaz, a második részben van egy kis csalás, mert azt nem Görögországban, hanem az általunk is a minap emlegetett adriai szigeten forgatták, akkor viszont versenyeztessék meg a forgatás helyszínét :) Balaton...?

 

 

Nem csak úgy ábrándozunk, hanem bizonyos médiumok elhintettek pár mozsát, amelyen végighaladva arra a következtetésre juztottunk, hogy a Universal Studios nem hagyja ki ezt a ziccert, bár még konkrétumok nincsenek, csak annyi, hogy a Variety beszámolt arról, hogy Judy Craymer producer június közepén azt mondta a The Daily Mailnek, hogy még a koronavírus járvány előtt fejébe vette, hogy nekiáll a harmadik film tervezésének, de aztán leszállt a Covid-19 köd, és a dolog kútba esett.

Reméljük, ki tudják onnan húzni most, hogy engedett a  szorítás, és nemsokára eljutunk a konkrétumokig onnan, hogy "Azt hiszem, egy nap lesz egy újabb film..." – mert valljuk be, ez édes kevés még egy producer szájából is.

Kérdés, hogy mennyi ABBA dal maradt, amire fel lehet fűzni az újabb sztorit...

Az első filmben ezek a dalok hangzottak el:

  1. Honey, Honey
  2. Money, Money, Money
  3. Mamma Mia
  4. Dancing Queen
  5. Our Last Summer
  6. Lay All Your Love on Me
  7. Super Trouper
  8. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
  9. The Name of the Game
  10. Voulez-Vous
  11. SOS
  12. Does Your Mother Know
  13. Slipping Through My Fingers
  14. The Winner Takes It All
  15. When All Is Said and Done
  16. Take a Chance on Me
  17. I Have a Dream
  18. Thank You for the Music

A másodikban ezek:

1. When I Kissed The Teacher
2. I Wonder
3. One Of Us
4. Waterloo
5. Why Did It Have To Be Me?
6. I Have A Dream
7. Kisses Of Fire
8. Andante, Andante
9. The Name Of The Game
10. Knowing Me, Knowing You
11. Angel Eyes
12. Mamma Mia
13. Dancing Queen
14. I've Been Waiting For You
15. Fernando
16. My Love, My Life
17. Super Trouper
18. The Day Before You Came

Egyébként az ABBA háza táján is van némi mozgolódás, erről itt írtunk:

ABBA

 

 

Mamma Mia!, film, ABBA

 

 

Szólj hozzá!


A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek