Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

2019/10/20  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea, MTI

Az összekeverhetetlen hangú olasz énekes Eros Ramazotti 2019. október 24-én veszi be újra az Arénát Budapesten Vita Ce N'é elnevezésű világ körüli turnéja keretében.

Jövő héten Budapesten Eros Ramazotti!

Eros Ramazzotti 1984-ben a San Remó-i fesztiválon megnyerte az új felfedezettek versenyét, ezzel indult karrierje. 1986-ban már a fesztivál fő versenyén győzött Adesso tu című dalával. Sztárrá 1990-ben vált, amikor In ogni senso című albuma Németországban, Spanyolországban, Németországban és Svájcban is óriási siker lett és felfigyeltek rá Amerikában.  Az 1997-es, Eros című albumán Andrea Bocellivel és Tina Turnerrel énekelt, az utóbbival előadott Cose della vita című duett világsiker lett. Énekelt Cher, Anastacia, Luciano Pavarotti, Laura Pausini, Nicole Scherzinger és Ricky Martin oldalán is.

Eddig háromszor énekelt Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, majd 2016-ban, mindannyiszor a Papp László Budapest Sportarénában. Két évvel ezelőtt legutóbbi, Perfetto című lemezének dalait mutatta be, emellett legnagyobb slágereit is előadta.

Igaz, egy alkalommal ő is elkövette azt a hibát, hogy Budapest helyett Bukarestet köszöntötte az Arénában, de tekintettel nyugtatólag ható egyedi hangjára, ez a kis baki megbocsájtható véteknek számít.

Eros új albuma november 23-án kerül a boltokba, így biztos, hogy a koncerten a már megszokott gigaslágerek mellett helyet kapnak majd a vadi szerzemények is.

A turné Vita Ce N'é címen fut, ami a szervezők szerint egy, az életre vonatkozó szójáték. Eros hitvallása szerint ugyanis a szeretet, a szerelem és az életigenlés mozgatja a világot, így erről szólnak dalai is.

A koncertre a jegyértékesítés várhatóan szeptember 13-án indul, de érdemes gyorsnak lenni, mert telt ház várható.

Eros Ramazotti, koncert, Budapest, Aréna, turné, zene

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek