Ma babázós napunk van

2020/10/29  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Belényi Mihály nevével fémjelzett Audiopoeta könnyed, vicces szövegeivel szerzett magának rajongókat. Ezúttal apuka szerepben tetszeleg legújabb klipjében.

Ma babázós napunk van

Az énekes-rapper-dalszerző „Baba" című szerzeménye csöppet sem a csöppségeknek szól, de gyanítjuk, sok nőt levesz majd a lábáról – ez kb. olyan, amikor az újdonsült apaoroszlán letolja a babakocsit a játszótérre az anyartigrisek közé :)

„Ez a dal egy fikció. Nekem ugyan nincs gyerekem, de körülöttem a barátaimnál szinte folyamatosan születnek a szebbnél szebb babák. A klipben szereplő kis tündér is az egyik legközelebbi barátaim kislánya" – árulta el Misi.

 

A karcos és pikírt dalszöveg ellenére a rapper kicsit haza is beszél, legalábbis saját bevallása szerin – vehetjük a dalt párkereső hirdetésnek?

„Mivel egyszer majd én is szeretnék apuka lenni, a szöveg a majdani anyukájához szól, legyen Ő bárhol is".

Hölgyek, hajrá! :)

 

Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

 

Belényi Mihály, Audiopoeta, baba

 

 

Szólj hozzá!


Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén, dévédén, pólón és pulóveren

Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén,...

A Dinamit pályafutásának 40. évét 2019. május 24-én ünnepelte meg a budapesti Barba Negra Trackben. Az eseményről készült hang -és...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem fogják beengedni a holland fesztiválokra azokat, akiknek nincs oltásuk

Amennyiben a koronavírus elleni vakcina széles körben elterjedt lesz Hollandiában, a fesztiválok és koncerthelyszínek meg kell, hogy különböztessék azokat, akiket már beoltottak a koronavírussal szemben azoktól, akiket még nem – arja sajtóértesülésekre hivatkozva a Portfolio.

Nemzetközi kollab a tiltakozó lengyel nők támogatására

Ahogy a lengyel nők utcára vonulnak, hogy kifejezzék tiltakozásukat az extrém szigorú abortusztörvény módosítás kapcsán, a Kelet-Európai Zeneakadémia (Eastern European Music Academy) kurzus három résztvevője, a lengyel Karo Glazer, a magyar Zsüd és az észt Britt Randma közös dalt készítettek szolidaritásuk és támogatásuk...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek