Keane koncert: még öt hét!

2012. szeptember 27.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Sokan kérdeztétek, mi lesz, hogy lesz, ennyit tudtunk meg a szervezőtől, reméljük, segítettünk a döntés meghozatalában, és találkozunk a PECSA-ban!

Keane koncert: még öt hét!

Ahogy az európai és angol turné minden állomásán, úgy Budapesten is a Zulu Winter nevű banda kezdi majd az estét. Ez a tavaly alakult, londoni ötfős indie-rock csapat máris olyan elismerésekkel büszkélkedhet az angol szaksajtó részéről, mint a “Legjobb új banda a színen” vagy “A zene, amire figyelni kell”, illetve rendszeres szereplőik a BBC Hottest Record In The World műsorának is, amiben a legfrissebb és legtrendibb felvételeket mutatják be hétről hétre. Pár hete jelent meg debütáló albumuk, amely szintén rendkívül kedvező fogadtatásra talált a szigetországban.

Az este főszereplői a Keane - több mint kétórás koncertjeiken általában 22-24 dalt is eljátszanak a repertoárjukból, és nem hiányozhatnak legnagyobb slágereik, a This Is The Last Time, a Somewhere Only We Know, az Is It Any Wonder, a Bedshape, a Crystal Ball, az Everybody’s Changing vagy a vadonatúj Silenced By The Night sem.

Előző cikkünket itt olvashatjátok. 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek