Meghalt a népszerű énekes édesanyja - kérdéses a koncertkörút

2013. június 04.  ·   Általános   ·  koncert.hu

Életet vesztette Bruno Mars édesanyja, az 55 éves Bernadette Hernandez - adta hírül a CNN.

Meghalt a népszerű énekes édesanyja - kérdéses a koncertkörút

Bruno Mars (született: Peter Gene Hernandez) amerikai turnéja a papírforma szerint június 22-én indulna. Az Atlantic Records egyelőre semmiféle közleményt nem adott ki arról, hogy a haláleset befolyásolja-e “When I Was Your Man” című dalával a Billboard 10. helyét elfoglaló, népszerű énekes koncertsorozatát.

Bruno Mars édesanyja, aki a Fülöp-szigetekről emigrált az USA-ba, hivatásos hula táncos és énekes volt, fia neki köszönheti, hogy a szórakoztatóiparban ilyen előkelő helyet vívott ki magának.

Az 55 évesen elhunyt Bernadette Hernandez halálát agyi aneurizma okozta. Bruno Mars mindössze négy éves volt, amikor dalt írt édesanyjának, "I Love You Mom" címmel, melyben azt énekli: "I love you Mom, you are my favorite girl."

 

Bruno Mars 2013. november 7-én lép fel Budapesten, kívánjuk, hogy addigra enyhüljön a bánata.


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek