A Koncert.hu az Anyalok Erdejében

2010. december 09.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Koncert.hu is részt vesz a karácsonyi ünnepekre épülő vadonatúj kezdeményezésen.

A Koncert.hu az Anyalok Erdejében
Az Angyalok Erdeje program központi eleme, egy 500 db, feldíszített fenyőfák alkotta karácsonyfaerdő, amelyet a köz- és magánszféra egyíüttesen hoz létre december 6. és január 6. között az 56-osok terén, a volt Felvonulási téren. A rendezvény ingyenes.

Minden résztvevő cég vagy magánszemély feldíszít egy fát, melyre a közönség különböző módokon szavazhat, továbbá meghatároz egy alapítványt, akit a szavazásokból befolyt összegekkel támogat. A Koncert.hu Kft. is kötelességének érezte a jótékonysági akcióban részt venni, így akik a Koncert.hu karácsonyfájára szavaznak, azok a "Peter Cserny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért" támogatják.

Az alapítványról bővebb információt olvashat a www.cerny.hu oldalon. Az Angyalok Erdejéről bővebb információk a www.angyalokerdeje.hu címen érhetők el.


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek