A Koncert.hu az Anyalok Erdejében

2010. december 09.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Koncert.hu is részt vesz a karácsonyi ünnepekre épülő vadonatúj kezdeményezésen.

A Koncert.hu az Anyalok Erdejében
Az Angyalok Erdeje program központi eleme, egy 500 db, feldíszített fenyőfák alkotta karácsonyfaerdő, amelyet a köz- és magánszféra egyíüttesen hoz létre december 6. és január 6. között az 56-osok terén, a volt Felvonulási téren. A rendezvény ingyenes.

Minden résztvevő cég vagy magánszemély feldíszít egy fát, melyre a közönség különböző módokon szavazhat, továbbá meghatároz egy alapítványt, akit a szavazásokból befolyt összegekkel támogat. A Koncert.hu Kft. is kötelességének érezte a jótékonysági akcióban részt venni, így akik a Koncert.hu karácsonyfájára szavaznak, azok a "Peter Cserny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért" támogatják.

Az alapítványról bővebb információt olvashat a www.cerny.hu oldalon. Az Angyalok Erdejéről bővebb információk a www.angyalokerdeje.hu címen érhetők el.


 

 

Szólj hozzá!


Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan Freeman-nel

Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan...

Budapestre érkezik az "America’s Musical Journey" című IMAX® dokumentumfilm. A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták értesült a Marketing&Média...

Anastacia lesz a sztárfellépője a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi döntőjének

A négyes döntőre május 11-12-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, az énekesnő az elődöntők előtt szórakoztatja majd show-jával a közönséget – írja az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek