A Koncert.hu az Anyalok Erdejében

2010. december 09.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Koncert.hu is részt vesz a karácsonyi ünnepekre épülő vadonatúj kezdeményezésen.

A Koncert.hu az Anyalok Erdejében
Az Angyalok Erdeje program központi eleme, egy 500 db, feldíszített fenyőfák alkotta karácsonyfaerdő, amelyet a köz- és magánszféra egyíüttesen hoz létre december 6. és január 6. között az 56-osok terén, a volt Felvonulási téren. A rendezvény ingyenes.

Minden résztvevő cég vagy magánszemély feldíszít egy fát, melyre a közönség különböző módokon szavazhat, továbbá meghatároz egy alapítványt, akit a szavazásokból befolyt összegekkel támogat. A Koncert.hu Kft. is kötelességének érezte a jótékonysági akcióban részt venni, így akik a Koncert.hu karácsonyfájára szavaznak, azok a "Peter Cserny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért" támogatják.

Az alapítványról bővebb információt olvashat a www.cerny.hu oldalon. Az Angyalok Erdejéről bővebb információk a www.angyalokerdeje.hu címen érhetők el.


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek