A Koncert.hu az Anyalok Erdejében

2010. december 09.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Koncert.hu is részt vesz a karácsonyi ünnepekre épülő vadonatúj kezdeményezésen.

A Koncert.hu az Anyalok Erdejében
Az Angyalok Erdeje program központi eleme, egy 500 db, feldíszített fenyőfák alkotta karácsonyfaerdő, amelyet a köz- és magánszféra egyíüttesen hoz létre december 6. és január 6. között az 56-osok terén, a volt Felvonulási téren. A rendezvény ingyenes.

Minden résztvevő cég vagy magánszemély feldíszít egy fát, melyre a közönség különböző módokon szavazhat, továbbá meghatároz egy alapítványt, akit a szavazásokból befolyt összegekkel támogat. A Koncert.hu Kft. is kötelességének érezte a jótékonysági akcióban részt venni, így akik a Koncert.hu karácsonyfájára szavaznak, azok a "Peter Cserny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért" támogatják.

Az alapítványról bővebb információt olvashat a www.cerny.hu oldalon. Az Angyalok Erdejéről bővebb információk a www.angyalokerdeje.hu címen érhetők el.


 

 

Szólj hozzá!


Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals...

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: o,,áron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek