A Koncert.hu az Anyalok Erdejében

2010. december 09.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Koncert.hu is részt vesz a karácsonyi ünnepekre épülő vadonatúj kezdeményezésen.

A Koncert.hu az Anyalok Erdejében
Az Angyalok Erdeje program központi eleme, egy 500 db, feldíszített fenyőfák alkotta karácsonyfaerdő, amelyet a köz- és magánszféra egyíüttesen hoz létre december 6. és január 6. között az 56-osok terén, a volt Felvonulási téren. A rendezvény ingyenes.

Minden résztvevő cég vagy magánszemély feldíszít egy fát, melyre a közönség különböző módokon szavazhat, továbbá meghatároz egy alapítványt, akit a szavazásokból befolyt összegekkel támogat. A Koncert.hu Kft. is kötelességének érezte a jótékonysági akcióban részt venni, így akik a Koncert.hu karácsonyfájára szavaznak, azok a "Peter Cserny Alapítvány a Beteg Koraszülöttek Gyógyításáért" támogatják.

Az alapítványról bővebb információt olvashat a www.cerny.hu oldalon. Az Angyalok Erdejéről bővebb információk a www.angyalokerdeje.hu címen érhetők el.


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek