A legendás thrash négyesből egyszerre két csapat is színpadra lép április 8-án a Budapest Sportarénában.

2011. március 30.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A koncertet nyolc óra körül a Megadeth kezdi, majd a Slayer lép színpadra, a tervek szerint valamivel tíz óra előtt.
Előzenekar nincs, a kapukat 19 órakor nyitják.

A legendás thrash négyesből egyszerre két csapat is színpadra lép április 8-án a Budapest Sportarénában.
Az este folyamán a zene a főszereplő, a két banda nem akart óriási díszletekkel és hatalmas stábbal turnézni, így inkább a hangosítás minőségére helyezték a hangsúlyt. A felszerelésük épp ezért el is fér 4 kamionban, amit a két banda turnébusza és még két további busz kísér.
A 300 négyzetméteres színpad kialakítása is hagyományosnak mondható, bár az óriási hangládák és a fényhidak elhelyezése meglehetősen látványos lesz.

Az építés reggel 8-kor kezdődik, és kora délután már a hangbeállás zajlik majd.
25 magyar technikai ember segít majd a helyszínen, hogy minden időre a helyére kerüljön; és ebből négyen a koncertek ideje alatt is dolgoznak a világosítóknak majd.

 

Egyik bandának sem voltak extra kívánságai.
Mind a Slayer, mind a Megadeth egy-egy közös öltözőt és egy-egy próbahelységet kért. Az öltözőket kényelmesen, de semmi esetre sem extra módon kell berendezni. Néhány kanapéra van csak szükségük.
Ellátás kapcsán is főként gyümölcsöket, üdítőket, kávét és teát kértek; de persze azért némi chips, tortilla és csokoládé és kerül a délutáni nassolni valók közé. Vacsorára amerikai és ázsiai jellegű ételeket rendeltek.

 

Az Aréna egész területén nem lehet dohányozni.

 

Meglehetősen szigorú beléptetési és biztonsági előírásokkal dolgozik a turné, amelyet betartatnak Budapesten is.
Teljes test és táska ellenőrzés lesz az épületbe belépéskor. Nem lehet behozni semmilyen üveget, palackot; fél- vagy teljesen profi fényképezőgépet, hang- és videó felvevőt. Ezt a koncert ideje alatt is folyamatosan ellenőrizni fogják a tömegben, ha valakit kép- vagy hangfelvétel készítésén érnek, elkobozzák a teljes felszerelést. Ezen felül nem lehet még a koncertre bevinni lézerpontozót, lámpát, vakut, bármilyen típusú kést, sokkolót, botot, buzogányt, láncot vagy üvegtárgyat.

 

Mind a két csapat közel másfél órát játszik, és a programjuk jobbára a legnagyobb slágereikből; illetve az utolsó albumok dalaiból áll.

 

Jegyek még rendelhetők ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek