Aerosmith: Nem kapkodják el

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A napokban interjút adott Brad Withford gitáros...

...melyben a (nem) készülő Aerosmith CD-ről is beszélt.

 

Aerosmith: Nem kapkodják el
Mindenki izgatott a turné miatt. A hét elején kezdtünk el próbálni, minden nap a stúdióban vagyunk. Újra és újra végigmegyünk a dalainkon, a megbeszélt színpadi elemeinken, de persze sokat jammelünk is közben, jól érezzük magunkat. Szeretnénk befejezni a készülő albumunkat. Az elmúlt 5-6 év alatt már legalább háromszor kezdtünk neki, de még mindig nem látom a munka végét. Még az is lehet, hogy történik valami, és hagyjuk az egészet a francba. Ha a mostani körútnak vége, újból nekifogunk a munkának, amennyiben mindenkinek lesz hozzá kedve. Rengeteg zenét írtunk már, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy meg is tartjuk ezeket a számokat. Én legszívesebben megint elkezdeném elölről az egészet, az eddigi témáinkat meg picit félretenném. Szerintem jó, ha tiszta lappal, új ötletekkel indul neki az ember az ilyesminek.

Forrás: Hardrock.hu

 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek