Aerosmith: Nem kapkodják el

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A napokban interjút adott Brad Withford gitáros...

...melyben a (nem) készülő Aerosmith CD-ről is beszélt.

 

Aerosmith: Nem kapkodják el
Mindenki izgatott a turné miatt. A hét elején kezdtünk el próbálni, minden nap a stúdióban vagyunk. Újra és újra végigmegyünk a dalainkon, a megbeszélt színpadi elemeinken, de persze sokat jammelünk is közben, jól érezzük magunkat. Szeretnénk befejezni a készülő albumunkat. Az elmúlt 5-6 év alatt már legalább háromszor kezdtünk neki, de még mindig nem látom a munka végét. Még az is lehet, hogy történik valami, és hagyjuk az egészet a francba. Ha a mostani körútnak vége, újból nekifogunk a munkának, amennyiben mindenkinek lesz hozzá kedve. Rengeteg zenét írtunk már, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy meg is tartjuk ezeket a számokat. Én legszívesebben megint elkezdeném elölről az egészet, az eddigi témáinkat meg picit félretenném. Szerintem jó, ha tiszta lappal, új ötletekkel indul neki az ember az ilyesminek.

Forrás: Hardrock.hu

 

 

Szólj hozzá!


Orvosok fejtették meg Michael Jackson táncmozdulatának titkát

Orvosok fejtették meg Michael Jackson...

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.

Monumentális, mégis imádni való one-man-show: Trónok harca élő koncert

Az érzések skálájának teljes spektrumát élhette át valamennyi Trónok harca rajongó, aki részt vett a Papp László Arénában május 18-án tartott monumentális koncerten. Megkockáztatom: nemcsak a rajongóknak okozhatott felejthetetlen élményt az előadás, hanem azoknak is, akik esetleg nem is ismerik a történetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek