Aerosmith: Nem kapkodják el

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A napokban interjút adott Brad Withford gitáros...

...melyben a (nem) készülő Aerosmith CD-ről is beszélt.

 

Aerosmith: Nem kapkodják el
Mindenki izgatott a turné miatt. A hét elején kezdtünk el próbálni, minden nap a stúdióban vagyunk. Újra és újra végigmegyünk a dalainkon, a megbeszélt színpadi elemeinken, de persze sokat jammelünk is közben, jól érezzük magunkat. Szeretnénk befejezni a készülő albumunkat. Az elmúlt 5-6 év alatt már legalább háromszor kezdtünk neki, de még mindig nem látom a munka végét. Még az is lehet, hogy történik valami, és hagyjuk az egészet a francba. Ha a mostani körútnak vége, újból nekifogunk a munkának, amennyiben mindenkinek lesz hozzá kedve. Rengeteg zenét írtunk már, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy meg is tartjuk ezeket a számokat. Én legszívesebben megint elkezdeném elölről az egészet, az eddigi témáinkat meg picit félretenném. Szerintem jó, ha tiszta lappal, új ötletekkel indul neki az ember az ilyesminek.

Forrás: Hardrock.hu

 

 

Szólj hozzá!


Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júniusban!

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb...

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

A szám a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeit takarja, a dalcím a Wham! egyik jól (unásig?) ismert slágerét, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szól.

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy közös before-partyval – Magyarország egyetlen kacatpoprock zenekarának idei egyetlen bulija az A38 Hajón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek