Aerosmith: Nem kapkodják el

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A napokban interjút adott Brad Withford gitáros...

...melyben a (nem) készülő Aerosmith CD-ről is beszélt.

 

Aerosmith: Nem kapkodják el
Mindenki izgatott a turné miatt. A hét elején kezdtünk el próbálni, minden nap a stúdióban vagyunk. Újra és újra végigmegyünk a dalainkon, a megbeszélt színpadi elemeinken, de persze sokat jammelünk is közben, jól érezzük magunkat. Szeretnénk befejezni a készülő albumunkat. Az elmúlt 5-6 év alatt már legalább háromszor kezdtünk neki, de még mindig nem látom a munka végét. Még az is lehet, hogy történik valami, és hagyjuk az egészet a francba. Ha a mostani körútnak vége, újból nekifogunk a munkának, amennyiben mindenkinek lesz hozzá kedve. Rengeteg zenét írtunk már, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy meg is tartjuk ezeket a számokat. Én legszívesebben megint elkezdeném elölről az egészet, az eddigi témáinkat meg picit félretenném. Szerintem jó, ha tiszta lappal, új ötletekkel indul neki az ember az ilyesminek.

Forrás: Hardrock.hu

 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek