Aerosmith: Nem kapkodják el

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A napokban interjút adott Brad Withford gitáros...

...melyben a (nem) készülő Aerosmith CD-ről is beszélt.

 

Aerosmith: Nem kapkodják el
Mindenki izgatott a turné miatt. A hét elején kezdtünk el próbálni, minden nap a stúdióban vagyunk. Újra és újra végigmegyünk a dalainkon, a megbeszélt színpadi elemeinken, de persze sokat jammelünk is közben, jól érezzük magunkat. Szeretnénk befejezni a készülő albumunkat. Az elmúlt 5-6 év alatt már legalább háromszor kezdtünk neki, de még mindig nem látom a munka végét. Még az is lehet, hogy történik valami, és hagyjuk az egészet a francba. Ha a mostani körútnak vége, újból nekifogunk a munkának, amennyiben mindenkinek lesz hozzá kedve. Rengeteg zenét írtunk már, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy meg is tartjuk ezeket a számokat. Én legszívesebben megint elkezdeném elölről az egészet, az eddigi témáinkat meg picit félretenném. Szerintem jó, ha tiszta lappal, új ötletekkel indul neki az ember az ilyesminek.

Forrás: Hardrock.hu

 

 

Szólj hozzá!


FEZEN: Van élet a koncerteken túl!

FEZEN: Van élet a koncerteken túl!

A Grammy-díjas Pitbull, a különleges turnéjával visszatérő Helloween, az örök fesztiválkedvenc The Prodigy és a nagy klasszikus Mr Big mellett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Chris Cornell szobrot kap!

Az egykori Soundgarden- és Audioslave-frontember, Chris Cornell szobra a seattle-i Pop Kultúra Múzeumában kap majd helyet.

Az Avenged Sevenfold lemondta nyári turnéját!

Az észak-amerikai turnén a Three Days Grace és a Prophets of Rage kísérte volna el az együttest, de orvosi utasításra visszamondták a koncertsorozatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek