Children Of Bodom

2011. április 19.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A thrash hívők újabb trófeát gyűjthetnek be április 22-én a Petőfi Csarnokban, a stílus újabb hírhedt előadója érkezik hozzánk. A Children Of Bodom két hónapos pokoljárásának felénél érkezik el hozzánk a hangzatos nevű The Ugly World Tour 2011 koncert turnéjával. Csúfságban remélhetőleg nem lesz részünk, de zenei kavalkádban igen, mert stílusukban keveredik a thrash, black, power és heavy metal. Zsenialitásuk abban rejlik, hogy mindezekből olyan mixet készítenek, mely egyik szakadár hívőnek sem veszi el kedvét a hallgatástól.

Children Of Bodom
Egy dologban mindenki egyetért, a zenekar alapítótagja Alexi „Wildchild" Laiho napjaink legvirtuózabb, legtechnikásabb gitárosa, aki olyan csodát képes művelni a színpadon, hogy ehhez képest bármelyik más gitáros csak kezdőnek tűnik. Idén kiadott albumuk a Relentless Reckless Forever a megjelenés napján bearanyozodótt és a megjelent kritikák alapján szó nincs arról, hogy csak a rajongók szeretete miatt.

 

Kisérő zenekarként a szintén finn legénységgel felvonuló Ensiferum hergeli a nagyérdeműt. Rengetegszer voltak már nálunk, de ha valaki nem ismerné őket, annak elmondom, hogy a jelenleg fénykorát élő folk metal élharcosai, de zenéjüket áthatja a power metal gyorsan pörgő ereje is. Új lemezükön gőzerővel dolgoznak, valószínűleg csak jövőre jelenik meg de addig is bőven van mit szemezgetni az utolsó From Afar albumról is.

 


 

Előzenekarként a teljesen más világot képviselő svéd Machinae Supremacy lép fel, azonban szégyellnivalójuk nekik sincs. Még meleg albumuk, a The Beat of Our Decay fantasztikus dalokkal van megpakolva. Az alternatív rock és a heavy metal keveréke, plusz a régi játékok és demók (C64 Rulez!!!) hanghatásai egyszerre csavarják el a vérbeli számítógép geekek és a rockrajongók fejét. Érdekes és egyben különleges is lesz az az élmény, melyet élőben hallhatunk tőlük.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek