Children Of Bodom

2011. április 19.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A thrash hívők újabb trófeát gyűjthetnek be április 22-én a Petőfi Csarnokban, a stílus újabb hírhedt előadója érkezik hozzánk. A Children Of Bodom két hónapos pokoljárásának felénél érkezik el hozzánk a hangzatos nevű The Ugly World Tour 2011 koncert turnéjával. Csúfságban remélhetőleg nem lesz részünk, de zenei kavalkádban igen, mert stílusukban keveredik a thrash, black, power és heavy metal. Zsenialitásuk abban rejlik, hogy mindezekből olyan mixet készítenek, mely egyik szakadár hívőnek sem veszi el kedvét a hallgatástól.

Children Of Bodom
Egy dologban mindenki egyetért, a zenekar alapítótagja Alexi „Wildchild" Laiho napjaink legvirtuózabb, legtechnikásabb gitárosa, aki olyan csodát képes művelni a színpadon, hogy ehhez képest bármelyik más gitáros csak kezdőnek tűnik. Idén kiadott albumuk a Relentless Reckless Forever a megjelenés napján bearanyozodótt és a megjelent kritikák alapján szó nincs arról, hogy csak a rajongók szeretete miatt.

 

Kisérő zenekarként a szintén finn legénységgel felvonuló Ensiferum hergeli a nagyérdeműt. Rengetegszer voltak már nálunk, de ha valaki nem ismerné őket, annak elmondom, hogy a jelenleg fénykorát élő folk metal élharcosai, de zenéjüket áthatja a power metal gyorsan pörgő ereje is. Új lemezükön gőzerővel dolgoznak, valószínűleg csak jövőre jelenik meg de addig is bőven van mit szemezgetni az utolsó From Afar albumról is.

 


 

Előzenekarként a teljesen más világot képviselő svéd Machinae Supremacy lép fel, azonban szégyellnivalójuk nekik sincs. Még meleg albumuk, a The Beat of Our Decay fantasztikus dalokkal van megpakolva. Az alternatív rock és a heavy metal keveréke, plusz a régi játékok és demók (C64 Rulez!!!) hanghatásai egyszerre csavarják el a vérbeli számítógép geekek és a rockrajongók fejét. Érdekes és egyben különleges is lesz az az élmény, melyet élőben hallhatunk tőlük.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Szólj hozzá!


Dorombkonferencia és világzenei fesztivál – gyógyító sámánnal

Dorombkonferencia és világzenei fesztivál –...

Nemzetközi dorombkonferenciával és világzenei fesztivállal indul útjára a jövőre 40 éves Leskowsky Hangszergyűjtemény jubileumi programsorozata...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Mi lesz veled, The Bits?

A The Bits Beatles emlékzenekar 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy a Beatles zenéjét koncert-szerűen színpadra vigye. A srácok ez alatt az idestova 6 év alatt rengeteg mindenen keresztül mentek, nem kell bemutatni sem őket, sem a sikereiket, amiket eddig elértek. Nem véletlenül ők a közép-európai régió egyik legjobb Beatles...

Elhunyt a Hair zeneszerzője

89 éves korában meghalt Galt MacDermot Grammy- és Tony-díjas zeneszerző – közölte a Pitchfork értesüléseire hivatkozva a 24.hu. A hírt MacDermot unokája közölte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek