Eljegyezték Rihannát

2010. április 14.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Eljegyezték Rihannát
A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Perez azt írja, egy neve elhallgatását kérő „barát" megerősítette a hírt, mely szerint a sportoló múlt héten kérte meg Rihanna kezét.

„Matt meglepte Rihannát múlt héten, amikor letérdelt elé és a kezét fogva feleségül kérte. RiRi bár igent mondott, de valószínűleg egy hosszú jegyesség következik, hiszen ők is tudják, hogy korai az esküvő" - mondta a forrás.

Azt, hogy az énekesnő verekedős exe, Chris Brown vajon értesült-e már az eljegyzésről, egyelőre nem tudni, de az énekes biztosan nem lesz túl vidám a hír hallatán, ugyanis bennfentesek szerint Brown mindenképp szeretné visszaszerezni egykori párját, akivel momentán egy távoltartási végzés miatt nem is találkozhat. A 100 méterben megszabott tilalmi korlátot kizárólag szórakoztatóipari rendezvények alkalmával hagyhatják figyelmen kívül, ekkor 10 méter az érvényes távolság. Chris Brown a tavalyi Grammy-díjátadó előtti estén emelt kezet a világhírű énekesnőre. Többször megütötte, az autó ablakának lökte és megharapta egyik ujját, illetve fülét.

Forrás: One Média


 

 

Szólj hozzá!


A legjobb zsűritag díját kapta Majka

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Csak egyszer, csak most: Joni 75 az Urániában

2018. november 7-én ünnepelte 75. születésnapján a legendás énekesnő Joni Mitchell, akit azon a jeles napon igazi zenészikonok ünnepeltek különleges koncert keretében. Eme koncertről készült felvétel egyetlen alkalommal, március 23-án lesz látható az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Éld át újra: RUDÁN JOE 55

A születésnapi koncertet 2018. november 23-án, az énekes szülővárosában, Pécsett rögzítették az egyedülálló akusztikával rendelkező Kodály Központban, ahol elhangzottak klasszikus Pokolgép, Mobil és Rudán Joe dalok mellett olyan világhírű előadók dalai is, mint a Led Zeppelin, a Queen, illetve a Rainbow.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek