Eljegyezték Rihannát

2010. április 14.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Eljegyezték Rihannát
A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Perez azt írja, egy neve elhallgatását kérő „barát" megerősítette a hírt, mely szerint a sportoló múlt héten kérte meg Rihanna kezét.

„Matt meglepte Rihannát múlt héten, amikor letérdelt elé és a kezét fogva feleségül kérte. RiRi bár igent mondott, de valószínűleg egy hosszú jegyesség következik, hiszen ők is tudják, hogy korai az esküvő" - mondta a forrás.

Azt, hogy az énekesnő verekedős exe, Chris Brown vajon értesült-e már az eljegyzésről, egyelőre nem tudni, de az énekes biztosan nem lesz túl vidám a hír hallatán, ugyanis bennfentesek szerint Brown mindenképp szeretné visszaszerezni egykori párját, akivel momentán egy távoltartási végzés miatt nem is találkozhat. A 100 méterben megszabott tilalmi korlátot kizárólag szórakoztatóipari rendezvények alkalmával hagyhatják figyelmen kívül, ekkor 10 méter az érvényes távolság. Chris Brown a tavalyi Grammy-díjátadó előtti estén emelt kezet a világhírű énekesnőre. Többször megütötte, az autó ablakának lökte és megharapta egyik ujját, illetve fülét.

Forrás: One Média


 

 

Szólj hozzá!


Dorombkonferencia és világzenei fesztivál – gyógyító sámánnal

Dorombkonferencia és világzenei fesztivál –...

Nemzetközi dorombkonferenciával és világzenei fesztivállal indul útjára a jövőre 40 éves Leskowsky Hangszergyűjtemény jubileumi programsorozata...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Mi lesz veled, The Bits?

A The Bits Beatles emlékzenekar 2013-ban alakult azzal a szándékkal, hogy a Beatles zenéjét koncert-szerűen színpadra vigye. A srácok ez alatt az idestova 6 év alatt rengeteg mindenen keresztül mentek, nem kell bemutatni sem őket, sem a sikereiket, amiket eddig elértek. Nem véletlenül ők a közép-európai régió egyik legjobb Beatles...

Elhunyt a Hair zeneszerzője

89 éves korában meghalt Galt MacDermot Grammy- és Tony-díjas zeneszerző – közölte a Pitchfork értesüléseire hivatkozva a 24.hu. A hírt MacDermot unokája közölte.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek