Eljegyezték Rihannát

2010. április 14.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Eljegyezték Rihannát
A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Perez azt írja, egy neve elhallgatását kérő „barát" megerősítette a hírt, mely szerint a sportoló múlt héten kérte meg Rihanna kezét.

„Matt meglepte Rihannát múlt héten, amikor letérdelt elé és a kezét fogva feleségül kérte. RiRi bár igent mondott, de valószínűleg egy hosszú jegyesség következik, hiszen ők is tudják, hogy korai az esküvő" - mondta a forrás.

Azt, hogy az énekesnő verekedős exe, Chris Brown vajon értesült-e már az eljegyzésről, egyelőre nem tudni, de az énekes biztosan nem lesz túl vidám a hír hallatán, ugyanis bennfentesek szerint Brown mindenképp szeretné visszaszerezni egykori párját, akivel momentán egy távoltartási végzés miatt nem is találkozhat. A 100 méterben megszabott tilalmi korlátot kizárólag szórakoztatóipari rendezvények alkalmával hagyhatják figyelmen kívül, ekkor 10 méter az érvényes távolság. Chris Brown a tavalyi Grammy-díjátadó előtti estén emelt kezet a világhírű énekesnőre. Többször megütötte, az autó ablakának lökte és megharapta egyik ujját, illetve fülét.

Forrás: One Média


 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek