Eljegyezték Rihannát

2010. április 14.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Eljegyezték Rihannát
A hírhedt celeb-blogger, Perez Hilton úgy tudja Rihanna és barátja, a baseball sztár Matt Kemp eljegyezték egymást.

Perez azt írja, egy neve elhallgatását kérő „barát" megerősítette a hírt, mely szerint a sportoló múlt héten kérte meg Rihanna kezét.

„Matt meglepte Rihannát múlt héten, amikor letérdelt elé és a kezét fogva feleségül kérte. RiRi bár igent mondott, de valószínűleg egy hosszú jegyesség következik, hiszen ők is tudják, hogy korai az esküvő" - mondta a forrás.

Azt, hogy az énekesnő verekedős exe, Chris Brown vajon értesült-e már az eljegyzésről, egyelőre nem tudni, de az énekes biztosan nem lesz túl vidám a hír hallatán, ugyanis bennfentesek szerint Brown mindenképp szeretné visszaszerezni egykori párját, akivel momentán egy távoltartási végzés miatt nem is találkozhat. A 100 méterben megszabott tilalmi korlátot kizárólag szórakoztatóipari rendezvények alkalmával hagyhatják figyelmen kívül, ekkor 10 méter az érvényes távolság. Chris Brown a tavalyi Grammy-díjátadó előtti estén emelt kezet a világhírű énekesnőre. Többször megütötte, az autó ablakának lökte és megharapta egyik ujját, illetve fülét.

Forrás: One Média


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek