Különleges est készül a MÜPA-ban

2010. november 08.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egyedi és egyszeri produkció születik

 

Csak most, csak erre az alkalomra állt össze az a csapat, amely magában foglalja a világzene legendáit. Lajkó Félix, Marko Markovic és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band egyedi és megismételhetetlen műsorral lép a közönség elé november 21-én a Művészetek Palotájában.

 

Különleges est készül a MÜPA-ban
A műfaj és a művészek rajongóinak vétek lenne kihagyni e koncertet, hiszen soha ilyen felállásban nem hallhatták őket, ennek megfelelően a produkció teljesen egyedi lesz.

Azoknak is nagy élményt nyújt az est, akik nem kifejezetten a világzene rajongótáborához tartoznak. A virtuóz játékáról ismert Lajkó Félix és a Boban Markovic Orkestar vezető szólistája, Marko Markovic ugyanis improvizációkat is a műsorra tűztek, Balogh Kálmánnal és a Gipsy Cimbalom Band-del kiegészülve pedig egyéb műfajokba, zenei világokba is elkalandoznak majd.

A programban helyet kap mindnyájuk egyéni művészete, zenéje, ebből hoznak létre egy egyedi hangzásvilágot. Mindez egy eddig ismeretlen műfajként jelenik meg tolmácsolásukban, amely magában foglalja a magyar és a balkáni népzene motívumait, valamint a cigányzene elemeit. Magas művészi színvonalú koncertre, hangulatát tekintve igazi örömzenélésre számíthat tehát a nagyérdemű az „A Koncert! 2010"- en november 21-én este hét órától a Művészetek Palotájában.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek