Különleges est készül a MÜPA-ban

2010. november 08.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egyedi és egyszeri produkció születik

 

Csak most, csak erre az alkalomra állt össze az a csapat, amely magában foglalja a világzene legendáit. Lajkó Félix, Marko Markovic és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band egyedi és megismételhetetlen műsorral lép a közönség elé november 21-én a Művészetek Palotájában.

 

Különleges est készül a MÜPA-ban
A műfaj és a művészek rajongóinak vétek lenne kihagyni e koncertet, hiszen soha ilyen felállásban nem hallhatták őket, ennek megfelelően a produkció teljesen egyedi lesz.

Azoknak is nagy élményt nyújt az est, akik nem kifejezetten a világzene rajongótáborához tartoznak. A virtuóz játékáról ismert Lajkó Félix és a Boban Markovic Orkestar vezető szólistája, Marko Markovic ugyanis improvizációkat is a műsorra tűztek, Balogh Kálmánnal és a Gipsy Cimbalom Band-del kiegészülve pedig egyéb műfajokba, zenei világokba is elkalandoznak majd.

A programban helyet kap mindnyájuk egyéni művészete, zenéje, ebből hoznak létre egy egyedi hangzásvilágot. Mindez egy eddig ismeretlen műfajként jelenik meg tolmácsolásukban, amely magában foglalja a magyar és a balkáni népzene motívumait, valamint a cigányzene elemeit. Magas művészi színvonalú koncertre, hangulatát tekintve igazi örömzenélésre számíthat tehát a nagyérdemű az „A Koncert! 2010"- en november 21-én este hét órától a Művészetek Palotájában.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júniusban!

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb...

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

A szám a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeit takarja, a dalcím a Wham! egyik jól (unásig?) ismert slágerét, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szól.

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy közös before-partyval – Magyarország egyetlen kacatpoprock zenekarának idei egyetlen bulija az A38 Hajón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek