Különleges est készül a MÜPA-ban

2010. november 08.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egyedi és egyszeri produkció születik

 

Csak most, csak erre az alkalomra állt össze az a csapat, amely magában foglalja a világzene legendáit. Lajkó Félix, Marko Markovic és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band egyedi és megismételhetetlen műsorral lép a közönség elé november 21-én a Művészetek Palotájában.

 

Különleges est készül a MÜPA-ban
A műfaj és a művészek rajongóinak vétek lenne kihagyni e koncertet, hiszen soha ilyen felállásban nem hallhatták őket, ennek megfelelően a produkció teljesen egyedi lesz.

Azoknak is nagy élményt nyújt az est, akik nem kifejezetten a világzene rajongótáborához tartoznak. A virtuóz játékáról ismert Lajkó Félix és a Boban Markovic Orkestar vezető szólistája, Marko Markovic ugyanis improvizációkat is a műsorra tűztek, Balogh Kálmánnal és a Gipsy Cimbalom Band-del kiegészülve pedig egyéb műfajokba, zenei világokba is elkalandoznak majd.

A programban helyet kap mindnyájuk egyéni művészete, zenéje, ebből hoznak létre egy egyedi hangzásvilágot. Mindez egy eddig ismeretlen műfajként jelenik meg tolmácsolásukban, amely magában foglalja a magyar és a balkáni népzene motívumait, valamint a cigányzene elemeit. Magas művészi színvonalú koncertre, hangulatát tekintve igazi örömzenélésre számíthat tehát a nagyérdemű az „A Koncert! 2010"- en november 21-én este hét órától a Művészetek Palotájában.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek