Különleges est készül a MÜPA-ban

2010. november 08.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Egyedi és egyszeri produkció születik

 

Csak most, csak erre az alkalomra állt össze az a csapat, amely magában foglalja a világzene legendáit. Lajkó Félix, Marko Markovic és a Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band egyedi és megismételhetetlen műsorral lép a közönség elé november 21-én a Művészetek Palotájában.

 

Különleges est készül a MÜPA-ban
A műfaj és a művészek rajongóinak vétek lenne kihagyni e koncertet, hiszen soha ilyen felállásban nem hallhatták őket, ennek megfelelően a produkció teljesen egyedi lesz.

Azoknak is nagy élményt nyújt az est, akik nem kifejezetten a világzene rajongótáborához tartoznak. A virtuóz játékáról ismert Lajkó Félix és a Boban Markovic Orkestar vezető szólistája, Marko Markovic ugyanis improvizációkat is a műsorra tűztek, Balogh Kálmánnal és a Gipsy Cimbalom Band-del kiegészülve pedig egyéb műfajokba, zenei világokba is elkalandoznak majd.

A programban helyet kap mindnyájuk egyéni művészete, zenéje, ebből hoznak létre egy egyedi hangzásvilágot. Mindez egy eddig ismeretlen műfajként jelenik meg tolmácsolásukban, amely magában foglalja a magyar és a balkáni népzene motívumait, valamint a cigányzene elemeit. Magas művészi színvonalú koncertre, hangulatát tekintve igazi örömzenélésre számíthat tehát a nagyérdemű az „A Koncert! 2010"- en november 21-én este hét órától a Művészetek Palotájában.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Feltörték a 30Y kisbuszát, keresik a hangszereket!

Az indexesek vették észre és tették közzé a menedzser posztját.

A Fekete Zaj fesztivál újra a régi helyen!

Ismét megrendezik a Fekete Zaj Fesztivált a Mátrában. A hazai és nemzetközi alternatív/underground előadókra épülő eseményt több év szünet után augusztus 17. és 19. között újra az időközben felújított régi helyszínen, a mátrafüredi Sástó mellett tartják meg.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek