Lady GaGa a Kiss női verziója Gene Simmons szerint

2010. május 06.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A Kiss zenekar frontembere egy interjúban nem győzte dicsérni Lady GaGát, akit szerinte Lady Kissnek kellene nevezni.

Lady GaGa a Kiss női verziója Gene Simmons szerint
A rockzenész nagyon elismerően nyilatkozott az énekesnőről, aki a sikereit szerinte elsősorban annak köszönheti, hogy szoros kapcsolatot tartott fenn a rajongókkal. "Ő nem Lady GaGa, hanem Lady Kiss" - mondta Simmons a Daily Starnak. "Szeretem a körülötte levő pezsgést, a nagy pofáját, a látványos külsőségeit. Ő a legizgalmasabb dolog, ami a mi feltűnésünk óta történt, ő a mi női verziónk" - lelkendezett a zenész. "Az egyik legelső dolog, amit mi annak idején megtanultunk, hogy a néző a vezetőnk. Akik megveszik a koncertjegyedet, a főnökeid lesznek. Úgyhogy ez is csak munka. Lady GaGa felismerte, hogy a rajongói a lehető legjobbat érdemlik, hiszen ők fizetik őt." Egyébként a Kiss és Lady GaGa is fellépnek idén nálunk: a Kiss még ebben a hónapban, az énekesnő pedig novemberben.

Forrás: quart

 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek