Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

2011. március 28.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Ha azt mondom nemsokára hazánkba látogat Isabel Mebarak Ripoll Kolumbiai énekesnő, valószínűleg senki sem tudja miről van szó, de ha ehelyett egyszerűen azt mondom Shakira, már mindenkinek beugrik ki ő. Aki egyszer is látta őt, mindig emlékezni fog rá, éspedig elég sokan látták, mikor a 2010-es Fifa World Cup indulóját, a Waka, Waka-t énekelte nap mint nap.


Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

 

2011-es The Sun Comes Out turnéval május 5-én érkezik Európába, és amilyen szerencsések vagyunk, az első előadás nálunk lesz a Budapest Sportarénában. Nem mindennapi esemény, külön is kiemelve, hogy Shakira a jelen legnagyobb sztárja, kinek zenei pályafutása most van a csúcson.

 

 

 

 

Több mint 1 milliárdan (nem tévedés) látták már interneten a videoklipjeit, és emellett lemezeiből is több mint 60 millió fogyott. Akit nem a számok győznek meg, annak érv lehet a Golden Globe díj jelölés, a tíz Grammy, tizenöt Billboard Music Award, négy MTV Video Music Awards, egy People's Choice Award. Ennyi díjat soha még élő énekes nem gyűjtött össze, mindez tehetségét, előadói tudását és énekhangját dicséri.

 

 

 

 

Emellett mint ember is igyekszik segíteni, saját alapítványa van Kolumbiában, mely már a hatodik iskolát nyitja meg a szegény gyerekeknek, valamint élelmezésükről is gondoskodik. Olyannyira sikeres ebben, hogy nemrég ezen tevékenységét kiterjesztette Haitira és Dél-Afrikára is. Bármilyen híres is legyen, vagy bármennyi pénzt keressen, sosem felejti el hogy honnan érkezett, és ez is csak emberi nagyságát bizonyítja.

 

Aki még nem döntötte el, hogy el tud-e jönni, annak a következő egy hónap még haladékot jelent, de a szervező jóvoltából egészen kedvező jegyárakat is találhat. Már 10.000 Forint alatt is vehet jegyet, és így nem marad le erről a minden bizonnyal fantasztikus koncertről.

 

Jegyrendelés ITT.

 

- dinnye -


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek