Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

2011. március 28.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Ha azt mondom nemsokára hazánkba látogat Isabel Mebarak Ripoll Kolumbiai énekesnő, valószínűleg senki sem tudja miről van szó, de ha ehelyett egyszerűen azt mondom Shakira, már mindenkinek beugrik ki ő. Aki egyszer is látta őt, mindig emlékezni fog rá, éspedig elég sokan látták, mikor a 2010-es Fifa World Cup indulóját, a Waka, Waka-t énekelte nap mint nap.


Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

 

2011-es The Sun Comes Out turnéval május 5-én érkezik Európába, és amilyen szerencsések vagyunk, az első előadás nálunk lesz a Budapest Sportarénában. Nem mindennapi esemény, külön is kiemelve, hogy Shakira a jelen legnagyobb sztárja, kinek zenei pályafutása most van a csúcson.

 

 

 

 

Több mint 1 milliárdan (nem tévedés) látták már interneten a videoklipjeit, és emellett lemezeiből is több mint 60 millió fogyott. Akit nem a számok győznek meg, annak érv lehet a Golden Globe díj jelölés, a tíz Grammy, tizenöt Billboard Music Award, négy MTV Video Music Awards, egy People's Choice Award. Ennyi díjat soha még élő énekes nem gyűjtött össze, mindez tehetségét, előadói tudását és énekhangját dicséri.

 

 

 

 

Emellett mint ember is igyekszik segíteni, saját alapítványa van Kolumbiában, mely már a hatodik iskolát nyitja meg a szegény gyerekeknek, valamint élelmezésükről is gondoskodik. Olyannyira sikeres ebben, hogy nemrég ezen tevékenységét kiterjesztette Haitira és Dél-Afrikára is. Bármilyen híres is legyen, vagy bármennyi pénzt keressen, sosem felejti el hogy honnan érkezett, és ez is csak emberi nagyságát bizonyítja.

 

Aki még nem döntötte el, hogy el tud-e jönni, annak a következő egy hónap még haladékot jelent, de a szervező jóvoltából egészen kedvező jegyárakat is találhat. Már 10.000 Forint alatt is vehet jegyet, és így nem marad le erről a minden bizonnyal fantasztikus koncertről.

 

Jegyrendelés ITT.

 

- dinnye -


 

 

Szólj hozzá!


Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült...

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Parádés a vendéglista Quincy Jones budapesti koncertjén

A legendás zenész-producerrel Richard Bona, Dee Dee Bridgewater, és Radics Gigi is fellép, a showman Nic Harcourt lesz július 16-án a Papp László Budapest Sportarénában.

Mennyire Balaton? Nagyon!

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, a májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális programokat, különleges gasztroeseményeket, világsztárokat és több száz hazai zenészt felvonultató programdömping.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek