Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

2011/03/28  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Ha azt mondom nemsokára hazánkba látogat Isabel Mebarak Ripoll Kolumbiai énekesnő, valószínűleg senki sem tudja miről van szó, de ha ehelyett egyszerűen azt mondom Shakira, már mindenkinek beugrik ki ő. Aki egyszer is látta őt, mindig emlékezni fog rá, éspedig elég sokan látták, mikor a 2010-es Fifa World Cup indulóját, a Waka, Waka-t énekelte nap mint nap.


Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

 

2011-es The Sun Comes Out turnéval május 5-én érkezik Európába, és amilyen szerencsések vagyunk, az első előadás nálunk lesz a Budapest Sportarénában. Nem mindennapi esemény, külön is kiemelve, hogy Shakira a jelen legnagyobb sztárja, kinek zenei pályafutása most van a csúcson.

 

 

 

 

Több mint 1 milliárdan (nem tévedés) látták már interneten a videoklipjeit, és emellett lemezeiből is több mint 60 millió fogyott. Akit nem a számok győznek meg, annak érv lehet a Golden Globe díj jelölés, a tíz Grammy, tizenöt Billboard Music Award, négy MTV Video Music Awards, egy People's Choice Award. Ennyi díjat soha még élő énekes nem gyűjtött össze, mindez tehetségét, előadói tudását és énekhangját dicséri.

 

 

 

 

Emellett mint ember is igyekszik segíteni, saját alapítványa van Kolumbiában, mely már a hatodik iskolát nyitja meg a szegény gyerekeknek, valamint élelmezésükről is gondoskodik. Olyannyira sikeres ebben, hogy nemrég ezen tevékenységét kiterjesztette Haitira és Dél-Afrikára is. Bármilyen híres is legyen, vagy bármennyi pénzt keressen, sosem felejti el hogy honnan érkezett, és ez is csak emberi nagyságát bizonyítja.

 

Aki még nem döntötte el, hogy el tud-e jönni, annak a következő egy hónap még haladékot jelent, de a szervező jóvoltából egészen kedvező jegyárakat is találhat. Már 10.000 Forint alatt is vehet jegyet, és így nem marad le erről a minden bizonnyal fantasztikus koncertről.

 

Jegyrendelés ITT.

 

- dinnye -


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek