Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

2011. március 28.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Ha azt mondom nemsokára hazánkba látogat Isabel Mebarak Ripoll Kolumbiai énekesnő, valószínűleg senki sem tudja miről van szó, de ha ehelyett egyszerűen azt mondom Shakira, már mindenkinek beugrik ki ő. Aki egyszer is látta őt, mindig emlékezni fog rá, éspedig elég sokan látták, mikor a 2010-es Fifa World Cup indulóját, a Waka, Waka-t énekelte nap mint nap.


Már csak 1 hónap Shakira koncertjéig!

 

2011-es The Sun Comes Out turnéval május 5-én érkezik Európába, és amilyen szerencsések vagyunk, az első előadás nálunk lesz a Budapest Sportarénában. Nem mindennapi esemény, külön is kiemelve, hogy Shakira a jelen legnagyobb sztárja, kinek zenei pályafutása most van a csúcson.

 

 

 

 

Több mint 1 milliárdan (nem tévedés) látták már interneten a videoklipjeit, és emellett lemezeiből is több mint 60 millió fogyott. Akit nem a számok győznek meg, annak érv lehet a Golden Globe díj jelölés, a tíz Grammy, tizenöt Billboard Music Award, négy MTV Video Music Awards, egy People's Choice Award. Ennyi díjat soha még élő énekes nem gyűjtött össze, mindez tehetségét, előadói tudását és énekhangját dicséri.

 

 

 

 

Emellett mint ember is igyekszik segíteni, saját alapítványa van Kolumbiában, mely már a hatodik iskolát nyitja meg a szegény gyerekeknek, valamint élelmezésükről is gondoskodik. Olyannyira sikeres ebben, hogy nemrég ezen tevékenységét kiterjesztette Haitira és Dél-Afrikára is. Bármilyen híres is legyen, vagy bármennyi pénzt keressen, sosem felejti el hogy honnan érkezett, és ez is csak emberi nagyságát bizonyítja.

 

Aki még nem döntötte el, hogy el tud-e jönni, annak a következő egy hónap még haladékot jelent, de a szervező jóvoltából egészen kedvező jegyárakat is találhat. Már 10.000 Forint alatt is vehet jegyet, és így nem marad le erről a minden bizonnyal fantasztikus koncertről.

 

Jegyrendelés ITT.

 

- dinnye -


 

 

Szólj hozzá!


Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals...

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: o,,áron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek