Metalfest 2011.06.03-05

2011. május 13.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hazai metalrajongók álma válik nemsokára valóra. A tavalyi hatalmas sikert aratott buli után idén június 3. és 5. között újra a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központ ad helyet a legnagyobb keményzenei rendezvénynek. 65 fellépő a világ 19 országából, köztük világhírű bandák és jó pár magyar csapat is.

Metalfest 2011.06.03-05
Démonlord, Kerecsensólyom, Virrasztók és még csak az első nap fellépőit soroltam. A teljes magyar metalscene képviselteti magát, és legtöbbjük valami különlegessel készül. Új, eddig még sosem hallott számok, most megjelenő lemezek, különleges feldolgozások, de ami a legfontosabb, hogy személyesen is találkozhatunk velük. Dedikálás, egyedi ajándéktárgyak és persze pólók várják mindazokat, akik eljönnek és megnézik ezt a monstre koncertsorozatot. A külföldi előadók közül itt lesz a Saxon, az Arch Enemy és headlinerként a máig közönség kedvenc Kreator!

A fanatikus metal rajongókon kívül azokat is várják, akik nem csak headbangolni akarnak, a fellépők között lesznek szimfonikus metal-t játszók, alternatív hazai bandák, és kísérleti zenét játszó friss csapatok is. Aki pedig kikapcsolódni szeretne, az szabadon sétálhat a szabadidő központ hatalmas erdős területein, vagy lefeküdhet a rét közepén. A tavalyi nagy esők az előrejelzés szerint el fognak kerülni minket, a hosszú távú előrejelzésekben napos, száraz, 25 fokos időt jósolnak.

 

Érdemes megnézni a jegyárakat, mert rendkívül kedvezőek, ráadásul minden bérletet vásárló ingyen sátorhelyet is kap! 40 hektárnyi zöldfelület, hideg sör, zuhanyzók és kellemes hangulat. Kár kihagyni, mert ha nem jössz el, egész évben sajnálni fogod.

 

Link a hivatalos oldalhoz: http://www.metalfest.hu/

 

Jegyrendelés ITT.


 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek