Queens of The Stone Age koncertajánló

2011. április 15.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Fantasztikus időutazásra hív minket a Queens of The Stone Age május 28-án a Petőfi Csarnokban. Egészen 1998-ig fog visszarepíteni minket a zene szárnyain, mert Josh Homme a zenekar alapítója nem kisebb ötlettel állt elő, mint az első (saját nevüket) viselő nagylemez dalaira építik a koncertet.

Queens of The Stone Age koncertajánló
Saját bevallása szerint is egyik legsikerültebb albumuk, és nem mellékesen ennek köszönhetik hogy megismerte őket a világ. Személy szerint neki is nagyon sokat jelent ez az album, mert a Kyuss-ból való kiválása után ez mutatta meg neki, hogy az új irány amerre halad, találkozik a vásárlók ízlésével. Mint nyilatkozta: „Nem lettünk volna képesek ilyen naggyá válni, ha már az első próbálkozásunk kudarca lett volna ítélve. Köszönet és elismerés ez egyben azok számára, akik elfogadták hogy képes vagyok a megújulásra és támogattak a zenei pályámon". Ilyen beharangozó után igazi örömkoncertet várhatunk tőlük, már csak azért is, mert a 2011-es újra kiadáson hárommal több szám található meg, mint az eredetin. Természetesen az előzetes információk szerint legnagyobb slágereiket is játszani fogják azért, azoknak sem lesz okuk a panaszra, akik egy későbbi lemezt vagy dalt szerettek meg.

A turné május 2-án indul és két különlegessége is lesz. A hossza mindössze 1 hónap, így a nagy világjáró koncertekhez képest nagyon rövid és kizárólag európában játszanak majd. Ez alapján teljes joggal mondhatom, hogy eddig sehol sem látott vagy hallott élményben lesz részünk, mely egyszeri és megismételhetetlen volta miatt rendkívül különlegesnek számít. Aki még csak most ismerkedik a zenekarral annak megtekintésre ajánlom az album kezdő számát,a Regular John-t és a nekem legjobban tetszőt, az Avon-t.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek