Queens of The Stone Age koncertajánló

2011. április 15.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Fantasztikus időutazásra hív minket a Queens of The Stone Age május 28-án a Petőfi Csarnokban. Egészen 1998-ig fog visszarepíteni minket a zene szárnyain, mert Josh Homme a zenekar alapítója nem kisebb ötlettel állt elő, mint az első (saját nevüket) viselő nagylemez dalaira építik a koncertet.

Queens of The Stone Age koncertajánló
Saját bevallása szerint is egyik legsikerültebb albumuk, és nem mellékesen ennek köszönhetik hogy megismerte őket a világ. Személy szerint neki is nagyon sokat jelent ez az album, mert a Kyuss-ból való kiválása után ez mutatta meg neki, hogy az új irány amerre halad, találkozik a vásárlók ízlésével. Mint nyilatkozta: „Nem lettünk volna képesek ilyen naggyá válni, ha már az első próbálkozásunk kudarca lett volna ítélve. Köszönet és elismerés ez egyben azok számára, akik elfogadták hogy képes vagyok a megújulásra és támogattak a zenei pályámon". Ilyen beharangozó után igazi örömkoncertet várhatunk tőlük, már csak azért is, mert a 2011-es újra kiadáson hárommal több szám található meg, mint az eredetin. Természetesen az előzetes információk szerint legnagyobb slágereiket is játszani fogják azért, azoknak sem lesz okuk a panaszra, akik egy későbbi lemezt vagy dalt szerettek meg.

A turné május 2-án indul és két különlegessége is lesz. A hossza mindössze 1 hónap, így a nagy világjáró koncertekhez képest nagyon rövid és kizárólag európában játszanak majd. Ez alapján teljes joggal mondhatom, hogy eddig sehol sem látott vagy hallott élményben lesz részünk, mely egyszeri és megismételhetetlen volta miatt rendkívül különlegesnek számít. Aki még csak most ismerkedik a zenekarral annak megtekintésre ajánlom az album kezdő számát,a Regular John-t és a nekem legjobban tetszőt, az Avon-t.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals összerántotta az MC-szcénát

Klippremier 43 előadóval: az Animal Cannibals...

Nem, most ez nem karácsony és/vagy jótékonyság: o,,áron hagyomány, hogy a Kannibálok 10 évenként gondolnak egy nagyot, és összetrombitálják a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Rock-metal nevek nyitják a FEZEN fellépőlistáját

A 2018-as FEZEN fesztiválon itt (ott) lesz a brooklyni Life of Agony, az Ozzy Osbourne-nal is együtt zenélő Gus G. vezette Firewind, a közel 40 éves múlttal és több mint 20 millió eladott albummal rendelkező Queensrÿche és a hazai heavy metal egyik állócsillaga, az Ossian is.

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek