Queens of The Stone Age koncertajánló

2011. április 15.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Fantasztikus időutazásra hív minket a Queens of The Stone Age május 28-án a Petőfi Csarnokban. Egészen 1998-ig fog visszarepíteni minket a zene szárnyain, mert Josh Homme a zenekar alapítója nem kisebb ötlettel állt elő, mint az első (saját nevüket) viselő nagylemez dalaira építik a koncertet.

Queens of The Stone Age koncertajánló
Saját bevallása szerint is egyik legsikerültebb albumuk, és nem mellékesen ennek köszönhetik hogy megismerte őket a világ. Személy szerint neki is nagyon sokat jelent ez az album, mert a Kyuss-ból való kiválása után ez mutatta meg neki, hogy az új irány amerre halad, találkozik a vásárlók ízlésével. Mint nyilatkozta: „Nem lettünk volna képesek ilyen naggyá válni, ha már az első próbálkozásunk kudarca lett volna ítélve. Köszönet és elismerés ez egyben azok számára, akik elfogadták hogy képes vagyok a megújulásra és támogattak a zenei pályámon". Ilyen beharangozó után igazi örömkoncertet várhatunk tőlük, már csak azért is, mert a 2011-es újra kiadáson hárommal több szám található meg, mint az eredetin. Természetesen az előzetes információk szerint legnagyobb slágereiket is játszani fogják azért, azoknak sem lesz okuk a panaszra, akik egy későbbi lemezt vagy dalt szerettek meg.

A turné május 2-án indul és két különlegessége is lesz. A hossza mindössze 1 hónap, így a nagy világjáró koncertekhez képest nagyon rövid és kizárólag európában játszanak majd. Ez alapján teljes joggal mondhatom, hogy eddig sehol sem látott vagy hallott élményben lesz részünk, mely egyszeri és megismételhetetlen volta miatt rendkívül különlegesnek számít. Aki még csak most ismerkedik a zenekarral annak megtekintésre ajánlom az album kezdő számát,a Regular John-t és a nekem legjobban tetszőt, az Avon-t.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek