Queens of The Stone Age koncertajánló

2011/04/15  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Fantasztikus időutazásra hív minket a Queens of The Stone Age május 28-án a Petőfi Csarnokban. Egészen 1998-ig fog visszarepíteni minket a zene szárnyain, mert Josh Homme a zenekar alapítója nem kisebb ötlettel állt elő, mint az első (saját nevüket) viselő nagylemez dalaira építik a koncertet.

Queens of The Stone Age koncertajánló
Saját bevallása szerint is egyik legsikerültebb albumuk, és nem mellékesen ennek köszönhetik hogy megismerte őket a világ. Személy szerint neki is nagyon sokat jelent ez az album, mert a Kyuss-ból való kiválása után ez mutatta meg neki, hogy az új irány amerre halad, találkozik a vásárlók ízlésével. Mint nyilatkozta: „Nem lettünk volna képesek ilyen naggyá válni, ha már az első próbálkozásunk kudarca lett volna ítélve. Köszönet és elismerés ez egyben azok számára, akik elfogadták hogy képes vagyok a megújulásra és támogattak a zenei pályámon". Ilyen beharangozó után igazi örömkoncertet várhatunk tőlük, már csak azért is, mert a 2011-es újra kiadáson hárommal több szám található meg, mint az eredetin. Természetesen az előzetes információk szerint legnagyobb slágereiket is játszani fogják azért, azoknak sem lesz okuk a panaszra, akik egy későbbi lemezt vagy dalt szerettek meg.

A turné május 2-án indul és két különlegessége is lesz. A hossza mindössze 1 hónap, így a nagy világjáró koncertekhez képest nagyon rövid és kizárólag európában játszanak majd. Ez alapján teljes joggal mondhatom, hogy eddig sehol sem látott vagy hallott élményben lesz részünk, mely egyszeri és megismételhetetlen volta miatt rendkívül különlegesnek számít. Aki még csak most ismerkedik a zenekarral annak megtekintésre ajánlom az album kezdő számát,a Regular John-t és a nekem legjobban tetszőt, az Avon-t.

Jegyrendelés ITT.





 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek