Queens of The Stone Age koncertajánló

2011. április 15.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Fantasztikus időutazásra hív minket a Queens of The Stone Age május 28-án a Petőfi Csarnokban. Egészen 1998-ig fog visszarepíteni minket a zene szárnyain, mert Josh Homme a zenekar alapítója nem kisebb ötlettel állt elő, mint az első (saját nevüket) viselő nagylemez dalaira építik a koncertet.

Queens of The Stone Age koncertajánló
Saját bevallása szerint is egyik legsikerültebb albumuk, és nem mellékesen ennek köszönhetik hogy megismerte őket a világ. Személy szerint neki is nagyon sokat jelent ez az album, mert a Kyuss-ból való kiválása után ez mutatta meg neki, hogy az új irány amerre halad, találkozik a vásárlók ízlésével. Mint nyilatkozta: „Nem lettünk volna képesek ilyen naggyá válni, ha már az első próbálkozásunk kudarca lett volna ítélve. Köszönet és elismerés ez egyben azok számára, akik elfogadták hogy képes vagyok a megújulásra és támogattak a zenei pályámon". Ilyen beharangozó után igazi örömkoncertet várhatunk tőlük, már csak azért is, mert a 2011-es újra kiadáson hárommal több szám található meg, mint az eredetin. Természetesen az előzetes információk szerint legnagyobb slágereiket is játszani fogják azért, azoknak sem lesz okuk a panaszra, akik egy későbbi lemezt vagy dalt szerettek meg.

A turné május 2-án indul és két különlegessége is lesz. A hossza mindössze 1 hónap, így a nagy világjáró koncertekhez képest nagyon rövid és kizárólag európában játszanak majd. Ez alapján teljes joggal mondhatom, hogy eddig sehol sem látott vagy hallott élményben lesz részünk, mely egyszeri és megismételhetetlen volta miatt rendkívül különlegesnek számít. Aki még csak most ismerkedik a zenekarral annak megtekintésre ajánlom az album kezdő számát,a Regular John-t és a nekem legjobban tetszőt, az Avon-t.

Jegyrendelés ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan Freeman-nel

Jön a film az amerikai zene születéséről – Morgan...

Budapestre érkezik az "America’s Musical Journey" című IMAX® dokumentumfilm. A Morgan Freeman által narrált és Aloe Blacc főszereplésével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A legjobb zsűritag díját kapta Majka

Tizennégy kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 20-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Liptai Claudia lett, Istenes Bence kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Majoros Péter Majkát a zsűritag kategóriában díjazták értesült a Marketing&Média...

Anastacia lesz a sztárfellépője a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi döntőjének

A négyes döntőre május 11-12-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában, az énekesnő az elődöntők előtt szórakoztatja majd show-jával a közönséget – írja az Origo.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek