Év koncertje - szavazás

Rhoda Scott és Varnus Xavér Július 12.-én a Sportarénában!

2012. május 12.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hihetetlen sikerrel zárult Orgonák Csatája után újabb közös koncerttel készül Rhoda Scott és Varnus Xavér. Meglepetés lesz, az biztos, mert akkora a titkolózás, hogy elég kevés információ szivárgott csak ki...

Rhoda Scott és Varnus Xavér Július 12.-én a Sportarénában!


Most azonban fellebben a fátyol és megtudhatjuk mit fogunk tőlük hallani...
A július 12-e Mozart, Gershwin és a szabad improvizáció jegyében fogan majd meg. Elhangzik Xaver és a Talamba Ütőegyüttes előadásában a Kék rapszódia, a Kis éji zene és a Török-induló, de a két brilliáns, legendás orgonista mellett improvizál majd Rhoda Scott partnere, a francia jazz-ikon, LA VELLE is.
A fergeteges hangulat tehát garantált, mindkét fellépő csodálatos kísérőzenészeket gyűjtött maga köré, és azon lesznek, hogy ki-ki a legjobban elkápráztassa a nézőket. Békéről tehát szó sincs, vérbeli zenei csatározás fog zajlani a színpado, és mindannyian a legjobb formájukat fogják nyújtani.
A jegyek jelentős része már elkelt, ez egyrészről azt jelzi, hogy ha ők ketten kiálllnak a színpadra, abból egy nagyon jó koncert lesz, másrészt pedig azt hogy a 4.900.- forintos jegyár a bőven megfizethető kategóriába esik.


 

 

Szólj hozzá!


Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával kapcsolatban

Victor Máté szerint hamis a vád Petruska dalával...

Újabb fordulatot vett A Dal című műsorból hétfőn plágium vád miatt kizárt Petruska András ügye. A kettes számú szakértői vélemény szerint...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Vasárnapig lehet még szavazni az év koncertjére, fesztiváljára, klubjára!

Vasárnap éjfélig tart a Koncert.hu által meghirdetett szavazás, amely azt kívánja kideríteni, a közönség véleménye alapján melyik volt 2018 legemlékezetesebb koncertje, fesztiválja, s melyik zenei klubot kedvelték leginkább a látogatók.

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek