Rhoda Scott és Varnus Xavér Július 12.-én a Sportarénában!

2012. május 12.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hihetetlen sikerrel zárult Orgonák Csatája után újabb közös koncerttel készül Rhoda Scott és Varnus Xavér. Meglepetés lesz, az biztos, mert akkora a titkolózás, hogy elég kevés információ szivárgott csak ki...

Rhoda Scott és Varnus Xavér Július 12.-én a Sportarénában!


Most azonban fellebben a fátyol és megtudhatjuk mit fogunk tőlük hallani...
A július 12-e Mozart, Gershwin és a szabad improvizáció jegyében fogan majd meg. Elhangzik Xaver és a Talamba Ütőegyüttes előadásában a Kék rapszódia, a Kis éji zene és a Török-induló, de a két brilliáns, legendás orgonista mellett improvizál majd Rhoda Scott partnere, a francia jazz-ikon, LA VELLE is.
A fergeteges hangulat tehát garantált, mindkét fellépő csodálatos kísérőzenészeket gyűjtött maga köré, és azon lesznek, hogy ki-ki a legjobban elkápráztassa a nézőket. Békéről tehát szó sincs, vérbeli zenei csatározás fog zajlani a színpado, és mindannyian a legjobb formájukat fogják nyújtani.
A jegyek jelentős része már elkelt, ez egyrészről azt jelzi, hogy ha ők ketten kiálllnak a színpadra, abból egy nagyon jó koncert lesz, másrészt pedig azt hogy a 4.900.- forintos jegyár a bőven megfizethető kategóriába esik.


 

 

Szólj hozzá!


Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Itt vannak az első VOLT-os nevek!

Bejelentette be első fellépőit a VOLT Fesztivál. 2019. június 26-29. között Sopronban lép színpadra a Slipknot, Slash, Parov Stelar, Robin Schulz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Freddie Mercury-emlékest lesz a Pólus Moziban

November 23-án péntek este a XV. kerületi Pólus Moziban emlékestet tartanak Freddie Mercury tiszteletére – egy nappal halálának évfordulója előtt.

A bálnák is megunják a saját éneküket

Brit tudósok (á, nem is, ausztrálok voltak :) ) szerint néhány évente teljesen megújítják dalukat az ausztrál hosszúszárnyú bálnák.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek