Rhoda Scott és Varnus Xavér Július 12.-én a Sportarénában!

2012. május 12.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A hihetetlen sikerrel zárult Orgonák Csatája után újabb közös koncerttel készül Rhoda Scott és Varnus Xavér. Meglepetés lesz, az biztos, mert akkora a titkolózás, hogy elég kevés információ szivárgott csak ki...

Rhoda Scott és Varnus Xavér Július 12.-én a Sportarénában!


Most azonban fellebben a fátyol és megtudhatjuk mit fogunk tőlük hallani...
A július 12-e Mozart, Gershwin és a szabad improvizáció jegyében fogan majd meg. Elhangzik Xaver és a Talamba Ütőegyüttes előadásában a Kék rapszódia, a Kis éji zene és a Török-induló, de a két brilliáns, legendás orgonista mellett improvizál majd Rhoda Scott partnere, a francia jazz-ikon, LA VELLE is.
A fergeteges hangulat tehát garantált, mindkét fellépő csodálatos kísérőzenészeket gyűjtött maga köré, és azon lesznek, hogy ki-ki a legjobban elkápráztassa a nézőket. Békéről tehát szó sincs, vérbeli zenei csatározás fog zajlani a színpado, és mindannyian a legjobb formájukat fogják nyújtani.
A jegyek jelentős része már elkelt, ez egyrészről azt jelzi, hogy ha ők ketten kiálllnak a színpadra, abból egy nagyon jó koncert lesz, másrészt pedig azt hogy a 4.900.- forintos jegyár a bőven megfizethető kategóriába esik.


 

 

Szólj hozzá!


Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ők a Billboard Music Awards 2018 nyertesei

A díjátadóra Las Vegasban került sor május 20-án. A nyertesek közül nagyon sokan fel is léptek a gálán, és emlékezetes produkciókkal színesítették a rangos eseményt.

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek