Seal - Július 3., Sportaréna

2011. június 26.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Nem kellett sokat várni rá, 11 hónap után újra Magyarországra érkezett a világ egyik legszebb hangú férfi énekese, Seal.

Seal - Július 3., Sportaréna
Július 3-án a Sportarénában mutatja be új lemezét és régi slágereit. Tavaly Pécsett ötezer ember előtt lépett fel, de a mostani koncertjére a szervezők sokkal több látogatóra számítanak.

 

Hatalmas szerencsénk van azzal, hogy a közkívánatra meghosszabbított világkörüli turné egyik állomásának Budapestet választotta Seal. Minden bizonnyal közrejátszott döntésében az is, hogy 2010-ben Pécs azzal ünnepelte meg Európa kulturális Fővárosának címét, hogy őt hívta meg koncertezni. Óriási hangulatú és rengeteg embert vonzó esemény volt, mely nem múlt el nyom nélkül, akik ott voltak azok a mai napig emlegetik. Stílusa behatárolhatatlan, könnyedén ugrál a soul, a pop, rock és az R&B zenei világa között, de dalai minden esetben magukon viselik a Seal-féle hangzást. Mindezt még a zenei szakértők is elismerik, ezért kapta mindhárom Grammy-díját, és a 20 éves zenei pályafutás után is ezért van még mindíg a csúcson. A tavaly megjelent Seal 6: Commitment album is rögtön sikeres lett, az erről megjelenő Secret pedig még feljebb emelte a mércét.
(Aki eddig nem tudta volna, annak elárulom, hogy a videoklipben szereplő Heidi Klummal évek óta házasok és két szép gyermekük is született, mégis olyan tűzzel bújnak egymáshoz, mint a friss házasok.)
A nagylemez 11 új dalából 5 el is hangzik, de természetesen a régi nagy slágerek sem maradnak ki. A fentebb említett Secret is elhangzik, a Kiss From a Rose és az Amazing is. Figyelmesen megnézve a számlistát láthatjuk, hogy az érzelmesebb, lassabb számokat vérforralóan gyorsak követik, amelyek megteremtik a Seal által audiovizuális robbanásnak hívott eredményt.
A jegyárak rendkívül kedvezőek figyelembe véve azt a tényt hogy Seal világsztár, kis szerencsével még hozzájuthatunk a 7.500.- forintos ülőhelyhez.


Várható számlista:

 

If I'm any closer
Loaded
Killer
Man's World
Weight of my mistakes
I can't stand the rain
Soul Medley
Prayer for the dying/Just like
Love's divine
Way I Lie
My vision
The Right Life
Violet
Kiss from a rose
Crazy

 

Ráadás:
Amazing
Secret
Silence

 

Ízelítő:
 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek