Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Shakira ‘Waka Waka (This Time For Africa)' című száma lett a Dél-Afriakában megrendezendő labdarúgó Világkupa hivatalos himnusza, amelyet az énekesnő személyesen fog elénekelni az egybegyűlteknek.

 Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza
Shakira egy helyi (Freslyground néven futó) énekesnővel fogja előadni a dalt a Johannesburg-ba szervezett sporttörténeti esemény záró ceremóniáján, július 11-én.

A nem kimondottan egyszerű polgári névvel megáldott Shakira Isabel Mebarak Ripoll szerint:

 

"Nagyon hálás vagyok hogy a Waka Waka (This Time For Africa) című számomat választották ki arra a célra, hogy színesítse a 2010-es FIFA Világkupa programját. A FIFA World Cup egy csodálatos nemzetközi ünnep, minden országot, vallást, felekezetet összeköt egy dolog kapcsán. Ez egy olyan sportesemény, amelynek meg van az ereje ahhoz, hogy összefogja, és egyesítse az embereket - ez a dal is erről szól."

 

Shakira egyébként nem csak 11-én, de már a nyitóünnepségen is fel fog lépni július 10-én. A ‘Waka Waka (This Time For Africa)' klip 3D-s verziója pedig május közepén fog kijönni.

 

-CsL-

 

Forrás: music.hu


 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek