Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Shakira ‘Waka Waka (This Time For Africa)' című száma lett a Dél-Afriakában megrendezendő labdarúgó Világkupa hivatalos himnusza, amelyet az énekesnő személyesen fog elénekelni az egybegyűlteknek.

 Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza
Shakira egy helyi (Freslyground néven futó) énekesnővel fogja előadni a dalt a Johannesburg-ba szervezett sporttörténeti esemény záró ceremóniáján, július 11-én.

A nem kimondottan egyszerű polgári névvel megáldott Shakira Isabel Mebarak Ripoll szerint:

 

"Nagyon hálás vagyok hogy a Waka Waka (This Time For Africa) című számomat választották ki arra a célra, hogy színesítse a 2010-es FIFA Világkupa programját. A FIFA World Cup egy csodálatos nemzetközi ünnep, minden országot, vallást, felekezetet összeköt egy dolog kapcsán. Ez egy olyan sportesemény, amelynek meg van az ereje ahhoz, hogy összefogja, és egyesítse az embereket - ez a dal is erről szól."

 

Shakira egyébként nem csak 11-én, de már a nyitóünnepségen is fel fog lépni július 10-én. A ‘Waka Waka (This Time For Africa)' klip 3D-s verziója pedig május közepén fog kijönni.

 

-CsL-

 

Forrás: music.hu


 

 

Szólj hozzá!


Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Különleges Bródy-kiadvány a Record Store Day-en

Az idei Record Store Day alkalmából különleges kiadvánnyal jelentkezik a Ground Records. Kiadásukban Bródy János, tavaly novemberben, az online...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Encián – új lemezét mutatja be a Makám vasárnap

Bejelentjük elfogultságunkat: a szerkesztőség egy része Makám-rajongó. Krulik Zoltán és zenésztársai jelenléte, az énekesnők angyalokat is maguk mögött hagyó hangja (bár még sosem hallottunk igazi angyalt énekelni...) mindig megkoronázza a napot, akármilyen törődött is az ember.

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek