Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Shakira ‘Waka Waka (This Time For Africa)' című száma lett a Dél-Afriakában megrendezendő labdarúgó Világkupa hivatalos himnusza, amelyet az énekesnő személyesen fog elénekelni az egybegyűlteknek.

 Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza
Shakira egy helyi (Freslyground néven futó) énekesnővel fogja előadni a dalt a Johannesburg-ba szervezett sporttörténeti esemény záró ceremóniáján, július 11-én.

A nem kimondottan egyszerű polgári névvel megáldott Shakira Isabel Mebarak Ripoll szerint:

 

"Nagyon hálás vagyok hogy a Waka Waka (This Time For Africa) című számomat választották ki arra a célra, hogy színesítse a 2010-es FIFA Világkupa programját. A FIFA World Cup egy csodálatos nemzetközi ünnep, minden országot, vallást, felekezetet összeköt egy dolog kapcsán. Ez egy olyan sportesemény, amelynek meg van az ereje ahhoz, hogy összefogja, és egyesítse az embereket - ez a dal is erről szól."

 

Shakira egyébként nem csak 11-én, de már a nyitóünnepségen is fel fog lépni július 10-én. A ‘Waka Waka (This Time For Africa)' klip 3D-s verziója pedig május közepén fog kijönni.

 

-CsL-

 

Forrás: music.hu


 

 

Szólj hozzá!


Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb slágereivel visszatér Budapestre júniusban!

Sting bejelentette: pályafutása legnagyobb...

Sting menedzsmentje ma bejelentette hogy Sting: My Songs elnevezésű turnéjak eretében Budapesten is koncertet ad.. A néhány különleges...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

231 brit kocsmában betiltották a Last Christmast

A szám a Fuller's nevű kocsmalánc brit egységeit takarja, a dalcím a Wham! egyik jól (unásig?) ismert slágerét, a tiltás pedig nem örökre, csak december 25-ig szól.

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy közös before-partyval – Magyarország egyetlen kacatpoprock zenekarának idei egyetlen bulija az A38 Hajón.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek