Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza

2010. április 29.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Shakira ‘Waka Waka (This Time For Africa)' című száma lett a Dél-Afriakában megrendezendő labdarúgó Világkupa hivatalos himnusza, amelyet az énekesnő személyesen fog elénekelni az egybegyűlteknek.

 Shakira dala a 2010-es Világkupa himnusza
Shakira egy helyi (Freslyground néven futó) énekesnővel fogja előadni a dalt a Johannesburg-ba szervezett sporttörténeti esemény záró ceremóniáján, július 11-én.

A nem kimondottan egyszerű polgári névvel megáldott Shakira Isabel Mebarak Ripoll szerint:

 

"Nagyon hálás vagyok hogy a Waka Waka (This Time For Africa) című számomat választották ki arra a célra, hogy színesítse a 2010-es FIFA Világkupa programját. A FIFA World Cup egy csodálatos nemzetközi ünnep, minden országot, vallást, felekezetet összeköt egy dolog kapcsán. Ez egy olyan sportesemény, amelynek meg van az ereje ahhoz, hogy összefogja, és egyesítse az embereket - ez a dal is erről szól."

 

Shakira egyébként nem csak 11-én, de már a nyitóünnepségen is fel fog lépni július 10-én. A ‘Waka Waka (This Time For Africa)' klip 3D-s verziója pedig május közepén fog kijönni.

 

-CsL-

 

Forrás: music.hu


 

 

Szólj hozzá!


Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának évfordulóján

Chester Benningtonnak üzent a Linkin Park halálának...

Bennington tavaly július 20-án hunyt el. A gyászoló család és barátok rá emlékeznek a szomorú évfordulón.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi szabadstrandon.

Negyedszer is a blues műfajé a Kobuci: jön az Óbudai Blues Fesztivál

A blues nem más, mint életérzés – vallja a VI. Óbudai Blues Fesztivál egyik amerikai fellépője, Big Daddy Willson. A július 23. és 27. közötti eseménysorozat idén is a műfaj legfontosabb hagyományaival és a legélesebb kortárs jelenével való találkozást ígéri. A magyar zenekarok mellett hallhatjuk többek között a texasi James...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek