Új hercegnő a Princess tagjai között

2010. április 14.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

A 2010-es év újra örömteli eseménnyel indult a Princess életében, ugyanis az egyik alapító tag, Ildikó másodszor is anyai örömök elé néz. Az együttes azonban folyamatosan szeretne eleget tenni mind a hazai, mind a külföldi megkereséseknek, ezért ebben az évben Ildikó helyett Molnár Bea áll színpadra. A gyönyörű hölgy méltán nyerte el a harmadik hercegnő szerepét a trióban.

Új hercegnő a Princess tagjai között
A Princess együttes 2001 augusztusában alakult. A három rendkívül attraktív külsejű fiatal hölgy alkotta hegedűtrió olyan crossover muzsikát játszik, amely a klasszikus zenét ötvözi a mai modern zenei alapokkal. Mindhárom ifjú hölgy komoly klasszikus zenei háttérrel rendelkezik (Zeneművészeti Főiskola). Nehéz lenne olyan embert találni Magyarországon, aki ne ismerné őket.

A Princess megalakulása óta számos televíziós műsorban lépett fel itthon és külföldön egyaránt. A trió nem csak hazánkban vált népszerűvé egyik pillanatról a másikra. A Princess 2002-ben külföldön is bemutatkozott egy európai prezentáción, ahol egy csapásra nagy sikert arattak. A fantasztikus fogadtatás eredményeképpen Európa több országában jelent meg az első négy lemezük. Bizton állíthatjuk, hogy a lányok rövid idő alatt nemzetközi sztárokká váltak!

Első sikereik eredményeként eljutottak Hollandiába, emellett nagy sikerrel mutatkoztak be Olaszországban, ahol a nápolyi hercegnő születésnapján adtak koncertet. Többször jártak az Egyesült Arab Emirátusban; két alkalommal tettek eleget bahreini felkéréseknek, valamint 2009-ben közel- és távolkeleten is meghódították a közönséget. Az amerikai kontinensen Mexikóban is jártak, ahol egy fesztivál keretében hét városban adtak koncertet. 2004-től évente kétszer Németországban turnéznak, és már többször meghívást kaptak Kínába. 2010 szeptemeberében Amerikába utaznak, az Alltech Forthnight fesztivál keretén belül hat alkalommal lépnek majd színpadra.

A Mustafa Dorbayani Úr által alapított rangos perzsa díj, a 2. Persian Golden Lioness Awards nyeretesei lettek a közelmúltban a lányok (popzene kategóriában), melyet egy elegáns budapesti rendezvényen vehettek át. Hazai elismerésként említhetjük az Arany Zsiráf díjat, melynek 2002-ben lettek boldog tulajdonosai. A hercegnők lemezei amellett, hogy igazi slágercsokrok, több ízben is arany, illetve platina fokozatot értek el; összesen több mint 150 000 eladott példánnyal büszkélkedhetnek!

A mindenki fülében ismerősen csengő klasszikus zenei feldolgozások és az új szerzemények tökéletesen összeállított egyvelege fantasztikus erővel ragadja magával a lemez hallgatóját. A komolyzenét nem rendszeresen hallgató zenekedvelők körében is igen népszerűek az együttes lemezei. Mozart, Beethoven dallamai e könnyedebb stílusban emészthetőbbé váltak, nem is beszélve arról, hogy a közel egyórás lemezanyagok nagy mértékben hozzásegítik a hallgatót ahhoz, hogy kikapcsolódjon és feltöltődjön ismét energiával!


 

 

Szólj hozzá!


Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

Újabb zenész halt meg klipforgatás közben

A Blikk értesülése szerint a Texas állambeli Houstonban halálos lövés érte Justin Carter country zenészt. A 35 éves férfit saját fegyvere...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Blues for Jenő – összefogás-koncert lesz a Kobuciban Fekete Jenőért

A hazai blues talán legnagyobb hatású előadója,Fekete Jenő nemrég elkeseredett posztot tett közzé: gerincproblémái miatt hónapokig nem tud fellépni, így komoly anyagi nehézségei támadtak, hiszen a koncertezés jelenti számára az egyetlen bevételi forrást. Mivel segíthetnének a zenésztársak, ha nem a zenéléssel...

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek