Új lemezzel ünnepli jubileumi szuperkoncertjét az Irigy Hónaljmirigy

2010. november 23.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Nehéz megfogalmazni, hogy mi is az Irigy Hónaljmirigy, hiszen nem egyszerű zenekar, hanem jelenség, másokat parodizáló csapat. A nyolc fiú - saját megfogalmazásuk szerint a nyolc kan - huszadik születésnapját ünnepli idén, melyet CD-vel, koncerttel és könyvvel tesznek emlékezetessé.

Új lemezzel ünnepli jubileumi szuperkoncertjét az Irigy Hónaljmirigy
20 év 10 kedvence címmel jelent meg November 10-én az a válogatás lemez, melyhez a Blikk, Blikk Nők és Hot Magazin-t megvásárolva lehet hozzájutni mindössze 690 forintért az ország hírlap kereskedőinél. Az albumon 3 vadonatúj slágerrel együtt a korábbi Mirigy filmekből, vagy lemezekről megismert, a srácok szívéhez különösen közel álló 10 dal szerepel.

Íme az impozáns tracklista!

20 év 10 kedvence:

Felkapott dal ...Mert kb. annyian vannak, mint mi) - Quimby
A Pici Az Agy ...de mi sem vagyunk Piskóták - LGT
Halandzsa ...mi is belehajolnánk a hajába! (is) -  Péterfy Bori
Necceshármas ...ez a dal még Zsülikének is tetszett (fiatalság bolondság) - Fásy-Bunyós-Tibó
Ki az az Éva? ...egy Kefírt már elfogyasztottunk -  Kaukázus
Uni Cum Laude...könnyű volt a refrénre szöveget írni -  Magna Cum Laude
Mikor még Pécsett ..még nálunk is hülyébb nevük van-volt - Kispál és a Borz
Bonviván ... a Fenyő egy igazi örökzöld - Hungária
Jajj mit tettem? ... ők sem élnek pia nélkül - Boban Marković
El Dívány ...még ehhez a műfajhoz is „marhára" értünk - Village People in oper

Ez a jubileumi CD ugyanakkor előfutára a Mirigy jubileumi nagykoncertjének, melyet 2010. December 29-én Budapest Sportarénában rendeznek meg. Aki ott volt 2007 márciusában az Arénában a K.O. Média elnevezésű produkción, vagy bármelyik más IHM-koncerten, biztos lehet benne, hogy ezúttal is fergeteges, felejthetetlen este részese lesz.

A 20 év terméséből 30 olyan sláger csendül fel, amit a fiúk az év elejétől elkezdett születésnapi koncertsorozat 20 állomáshelyén teszteltek le a közönséggel, tehát ezen az estén a 30 legütősebb közönségsiker fog elhangozni. A dalok mellett az együttes olyan látványtechnikát vet be, melyet még hazánkban eddig senki sem használt: a színpad 3 emeletes egyedi torta formájú lesz, mely a show alatt fel-le és oldalra mozog majd. Az esemény „korhatár nélküli", hiszen a Mirigy-dalok között fiatal és kevésbé fiatal is megtalálja a kedvencét, vagyis az egykori és mai kedvenceket megidéző számokat.

A jubileumi CD és koncertjegyek mellett, még egy könyv is a karácsonyfa alá kerülhet, mely "A barátság receptje" címmel kerül a boltokba, és mely a zenekar húsz évét hivatott bemutatni. Mirigy koncertjegyek kaphatók ITT.

 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek