Új lemezzel ünnepli jubileumi szuperkoncertjét az Irigy Hónaljmirigy

2010. november 23.  ·   Archívum   ·  koncert.hu

Nehéz megfogalmazni, hogy mi is az Irigy Hónaljmirigy, hiszen nem egyszerű zenekar, hanem jelenség, másokat parodizáló csapat. A nyolc fiú - saját megfogalmazásuk szerint a nyolc kan - huszadik születésnapját ünnepli idén, melyet CD-vel, koncerttel és könyvvel tesznek emlékezetessé.

Új lemezzel ünnepli jubileumi szuperkoncertjét az Irigy Hónaljmirigy
20 év 10 kedvence címmel jelent meg November 10-én az a válogatás lemez, melyhez a Blikk, Blikk Nők és Hot Magazin-t megvásárolva lehet hozzájutni mindössze 690 forintért az ország hírlap kereskedőinél. Az albumon 3 vadonatúj slágerrel együtt a korábbi Mirigy filmekből, vagy lemezekről megismert, a srácok szívéhez különösen közel álló 10 dal szerepel.

Íme az impozáns tracklista!

20 év 10 kedvence:

Felkapott dal ...Mert kb. annyian vannak, mint mi) - Quimby
A Pici Az Agy ...de mi sem vagyunk Piskóták - LGT
Halandzsa ...mi is belehajolnánk a hajába! (is) -  Péterfy Bori
Necceshármas ...ez a dal még Zsülikének is tetszett (fiatalság bolondság) - Fásy-Bunyós-Tibó
Ki az az Éva? ...egy Kefírt már elfogyasztottunk -  Kaukázus
Uni Cum Laude...könnyű volt a refrénre szöveget írni -  Magna Cum Laude
Mikor még Pécsett ..még nálunk is hülyébb nevük van-volt - Kispál és a Borz
Bonviván ... a Fenyő egy igazi örökzöld - Hungária
Jajj mit tettem? ... ők sem élnek pia nélkül - Boban Marković
El Dívány ...még ehhez a műfajhoz is „marhára" értünk - Village People in oper

Ez a jubileumi CD ugyanakkor előfutára a Mirigy jubileumi nagykoncertjének, melyet 2010. December 29-én Budapest Sportarénában rendeznek meg. Aki ott volt 2007 márciusában az Arénában a K.O. Média elnevezésű produkción, vagy bármelyik más IHM-koncerten, biztos lehet benne, hogy ezúttal is fergeteges, felejthetetlen este részese lesz.

A 20 év terméséből 30 olyan sláger csendül fel, amit a fiúk az év elejétől elkezdett születésnapi koncertsorozat 20 állomáshelyén teszteltek le a közönséggel, tehát ezen az estén a 30 legütősebb közönségsiker fog elhangozni. A dalok mellett az együttes olyan látványtechnikát vet be, melyet még hazánkban eddig senki sem használt: a színpad 3 emeletes egyedi torta formájú lesz, mely a show alatt fel-le és oldalra mozog majd. Az esemény „korhatár nélküli", hiszen a Mirigy-dalok között fiatal és kevésbé fiatal is megtalálja a kedvencét, vagyis az egykori és mai kedvenceket megidéző számokat.

A jubileumi CD és koncertjegyek mellett, még egy könyv is a karácsonyfa alá kerülhet, mely "A barátság receptje" címmel kerül a boltokba, és mely a zenekar húsz évét hivatott bemutatni. Mirigy koncertjegyek kaphatók ITT.

 

 

Szólj hozzá!


Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

Csak 500 darab készült a Lord 45 bakelitből

A zenekar különleges kiadványokkal hálálja meg a rajongók szeretetét: egy születésnapi koncert CD/DVD-vel, valamint a "45" című jubileumi album...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a vendégük: Szörényi Levente.

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek