Meghalt a Burning Man alapítója

Hetvenéves korában San Franciscóban meghalt Larry Harvey, a Burning Man fesztivál kitalálója – írja sajtóértesülésekre hivatkozva az Index.

Meghalt a Burning Man alapítója
Mentsék meg a punk teknőst!

Mentsék meg a punk teknőst!

Ezennel totemállatunkká fogadtuk: de nem tudjuk, meddig lesz velünk ezen a bolygón.Kihalás szélén a punk teknős...
 
Fotó: TV2

Radics Gigi is fellép Quincy Jones különleges budapesti koncertjén!

A zenész márciusban ünnepli majd 85. születésnapját, ez alkalomból mindössze két nagyszabású koncertet ad Európában, ezek egyike lesz a magyarországi fellépés – írja az Index kultrovata.
 
 
Fotó: Feltehetően ez az utolsó fotó, amelyen a 4 gyerek együtt látható (Daily Mirror). Már a temetésre sem egy gépen utaztak.

A nagy sztárok halála után mindig jön egy per

Viszonylag rendesen beszámoltunk arról, hogyan rendítette meg Franciaországot Johnny Hallyday halála. Ha valaki nem olvasta, alant csatoljuk, de annyit elmondunk, több tízezer rajongó búcsúztatta a "francia Elvisként" is ismert francia rocksztárt a párizsi Champs-Elysées-n. Ahogy az lenni...
 
Justin Timberlake koncertje miatt éjszaka lesz a szombati F1-időmérő

Justin Timberlake koncertje miatt éjszaka lesz a szombati F1-időmérő

Szombat este 23 órakor kezdődik az austini futam időmérője – magyar idő szerint. A helyszínen ez 16 óra, ami azért szokatlan, az F1-es időmérők általában mindenhol 14 órakor kezdődnek – figyelmeztet az Index.hu.
 
Fotó: aradszky.hu

Isten véled... – Meghalt Aradszky László

A család az Indexet értesítette hétfő reggel.
 
Kórházba került Budapesten Macklemore

Kórházba került Budapesten Macklemore

A szombat este sztárfellépője volt a Szigeten az énekes-rapper Macklemore, akiről nemrég megírtuk, hogy autóbalesetet szenvedett. A koncert után a 34 éves művész Instagramján megosztott videók arról árulkodtak, hogy kórházba került – vette észre az Index.
 
 
A Depech Mode-nak nincs ideje rá – rajongók kezelik egy évig a Facebook-oldalukat

A Depech Mode-nak nincs ideje rá – rajongók kezelik egy évig a Facebook-oldalukat

Az új klipjüket mi is bemutattuk már a Facebookon, alant újra megtalálható, májusban Stockholmban indul a turné. Állítólag, nincs idejük posztokkal vacakolni...
 
Melyik lesz az év magyar dala?

Melyik lesz az év magyar dala?

Elindul A Szám 2015, az Index.hu alternatív dalversenye. A tavalyi közönségszavazást a Middlemist Red nyerte meg Single Switcheroo című számukkal. Az, hogy van tétje a dolognak és nem csak kattintgatni akarnak rávenni, az is mutatja, hogy a zenekar az elmúlt egy évben nemcsak a Sziget...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek