Fotó: Zorán/FB

Dupla koncertet ad Zorán jövő tavasszal a Budapest Kongresszusi Központban

A nagy érdeklődésre tekintettel a népszerű előadó 2024. március 17-én 16 és 20 órakor is színpadra lép a BKK-ban.
 
A bélyeghez alkalmi boríték, valamint egyedi bélyegző is tartozik

Csepregi Évát megbélyegezték

Csepregi Éva énekes, előadóművész, a Neoton Família együttes tagjának öt évtizedes munkássága és januári életműkoncertje tiszteletére tematikus bélyeget bocsátott forgalomba a Magyar Posta Zrt..
 
 
Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

Koncertek, fényfestés, 17 méteres fenyő: advent Pécsett

A Széchenyi téren már napok óta áll a feldíszített karácsonyfa, de péntekig a ragyogó adventi fénykapuk és a világító szelfipontok is a helyükre kerülnek.
 
Disney-dalokkal jön Magyarországra a The King's Singers

Disney-dalokkal jön Magyarországra a The King's Singers

A legismertebb és legnépszerűbb animációs filmzenékből válogat a Disney alapításának 100. évfordulójára emlékezve a Grammy-díjas brit The King's Singers énekegyüttes, akik januárban Budapesten, Debrecenben és Szegeden lépnek fel .
 
Fotó: Mark Seliger, Varitey

Átlagéletkoruk 75 év és turnéra indulnak Észak-Amerikában

Észak-amerikai turnéra indul jövő tavasszal a Rolling Stones együttes a nagy sikert aratott legutóbbi, Hackney Diamonds című albumával – számolt be a Rolling Stone (mi más) magazin.
 
A fotó illusztráció.

Három év vágányzár után újra robog a Mikulás Expressz

Idén újra útra kel a Mikulás Expressz a Vasúttörténeti Parkba, ahol Alma-koncerttel, bűvészelőadással, adventi kézműves foglalkozásokkal, játékokkal és korlátlan kerti vasutazással várják az érdeklődőket december 2-án.
 
 
Suicide Silence hat év után újra Magyarországon

A zenekar, amely talpra állt a frontember halála után – a Suicide Silence hat év után újra Magyarországon

A srácok legutoljára 2017-ben jártak nálunk, azóta két albumuk is megjelent, itt az ideje végre élőben is hallani róluk néhány dalt.
 
Fotó: Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa

Az év végéig még Veszprém Európa kulturális fővárosa: addig lesznek koncertek is

Nyilván utána sem telepszik csend a városra, nem úgy ismertük meg, de az biztos, hogy még több száz program várja az érdeklődőket az év végéig a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat (VEB2023 EKF) keretében.
 
Advent a Várkert Bazárban

Advent a Várkert Bazárban – lemezbemutatóval, dupla koncertekkel

Nagyszabású koncertekkel, iparművészeti vásárral és családi programokkal várja a közönséget a Várkert Bazár adventi eseménysorozata, amely november 26-án Wolf Kati lemezbemutató koncertjével kezdődik. A zenei programok közül válogattunk ajánlónkban.
 
Márton-napi újborfesztivál és libator koncertekkel a szentendrei Skanzenben

Márton-napi fesztivál koncertekkel és lámpás felvonulással a szentendrei Skanzenben

Kézműves borászatok boraival, libaételekkel, lámpás felvonulással, kézműves foglalkozásokkal és koncertekkel várja a Szent Márton Újborfesztiválon és Libatoron a szentendrei Skanzen egész hétvégén az érdeklődőket.
 
 Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere jövő nyáron Budapesten

Szólókoncertet ad Bruce Dickinson, az Iron Maiden frontembere Budapesten

Bruce Dickinson csaknem húsz év után jelentet meg újra szólólemezt a jövő év elején. A The Mandrake Project című anyag turnéjának 2024 tavaszi állomásai után hétfőn számos európai koncert, fesztiválfellépés dátumát jelentették be, köztük a budapestit is.
 
Solti János és Karácsony János indahauz

Solti János és Karácsony János indahauz

A "Kiállítás Exkluzív" sorozatban legendás előadók kapcsolódnak történeteikkel a Zene Háza "Nekünk írták a dalt!" című magyar poptörténeti kiállításához. 2023. december 15-én a legendás LGT legendás zenészei lesznek Jávorszky Béla Szilárd rocktörténész vendégei.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek