Lapszemle: ismét egy fiatal magyar zenésztől búcsúzik a szakma

2021/02/18  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Van egy rossz, egy félig rossz meg egy jó hírünk. Az egészen rosszal kezdjük.

Fotó: Frank/Over My Dawn FB

Ahogy arról számos lap beszámolt, Siklósi Örs után egy újabb fiatal, tehetséges zenész hunyt el: Horváth Bence halálhírét a közösségi oldalán jelentette be az Over My Dawn zenekar. Bence, vagy ahogy ők nevezik: Firka 10 évig vezette a szolnoki bandát.

"Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint, hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során. Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig" – írták a szomorú posztban.

Részvétünk a családnak, a zenekarnak és a barátoknak.

 

Király Linda agydaganattal harcolírja a Blikk. Az énekesnő a műtét helyett a hosszabb utat választotta: a koponyájában a tumort gyógyszeres kezeléssel próbálják zsugorítani, majd eltüntetni. 

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat” – újságolta a lapnak örömmel Király Linda, aki éli az életét, énekel, dalokat szerez és izgalommal készül szerepére az Anyatigrisek című musicalben, és született optimista lévén bízik abban, hogy egy idő után a szervezete annyira rendbe jön, hogy nem kell élete végéig gyógyszereken élnie. Hajrá, Linda, drukkolunk!

 

Korda György megkapta a koronavírus elleni oltástszámolt be a Bors. A lapnak azt mondta: úgy érzi, végre visszakapja a régi életét. A pókerközvetítéseket már a héten elkezdte forgatni, de az éneklésre még várni kell. Addig is:

 

 

 

 

 

Horváth Bence, gyász, Over My Dawn, Király Linda, agydaganat, Korda György, oltás

 

 

Szólj hozzá!


 Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd – a Magic Mirror idei programja

Stephen Grant a Szigeten is mindenkinek beszól majd...

Azt már megírtuk, hogy a fesztivál egyik legrégibb állandó helyszíne átköltözik a Sziget iroda/játszóterek környékére, most előre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Szépen lassan mindenünk leépül? Mentálhigiénés támogató oldal indult a zeneipar résztvevőinek

Odafigyelünk-e vajon kellőképpen egymásra? Segítőkkel karöltve, MUSIC MENTAL néven indít online felületet a WMMD a zeneipar dolgozóinak mentálhigiénés támogatásáért.
Új koncertek
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
60 ÉV 60 DAL
60 ÉV 60 DAL
Őriszentpéter 
NÓTÁR MARY A...
EVERNESS Fesztivál