Mesés helyszínen indul a FAB Winterfest

Mesés helyszínen indul a FAB Winterfest

A Kelemen Barnabás és Kokas Katalin vezette programsorozat kilencéves történetében idén először kerül sor téli fesztiválra: február 2-4. között Lillafüreden mesés környezetben vár mindenkit a Fesztivál Akadémia Budapest (FAB) Winterfest.
 
Visszatér az EFOTT-ra a jeti

Visszatér az EFOTT-ra a jeti

Az egyetemisták és főiskolások fesztiválját 2024-ben július 10. és 14. között rendezik meg a Velencei-tó partján.
 
 
Fotó: Teodor Kopicl

Black Eyed Peas, Carl Cox, Tom Morello, Bonobo – megvan az EXIT első 24 fellépője

Az EXIT Fesztivál következő kiadása, amely az EXIT Starseeds tematika alatt fut és a mottója az, hogy: "Ébresszük fel együtt a szuperképességeinket!" – 2024. július 10. és 14. között várja majd a fesztiválozókat az egyik legkülönlegesebb fesztiválhelyszínen, a Péterváradi erődben
 
Egyelőre titkos headlinerekkel jön a SopronFest 2024

SopronFest 2024: frissítették a fellépőlistát

2023 tavaszán új fesztivállal bővült a hazai fesztiválpaletta. 2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben, de városszerte már egy héttel korábban, május 11-től kulturális programok százai...
 
Fotó: SZIN

Megérkeztek SZIN 2024 első fecskéi

A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola SZIN-t jövőre augusztus 28-31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza-partján.
 
Kool & The Gang Best of a Funky Fesztiválon

Kool & The Gang Best of a Funky Fesztiválon

A funky zene nagyágyúi sorakoznak fel 2024. június 27-én az MVM Dome-ban a Funky Fesztiválon. A három ikonikus zenekar garantálja majd a fergeteges hangulatot, a koncertek között pedig a Get Funky Party jól ismert magyar DJ-i: Suri Imre és Jazzkovács László gondoskodik a hangulatról.
 
 
(Fotókredit: The Future Visuals

Cotton Eye Joe limit nélkül – megvannak a 2024-es Deja Vu Fesztivál külföldi fellépői

2024. június 6-7-8-án – tehát új időpontban! – az Újszegedi Partfürdőn ismét érkezik az ország legnagyobb retro fesztiválja. A szervezők azt ígérik, hogy jövőre minden eddiginél nagyobb sztárparádé várja azokat, akik újra átélnék a 90-es és 2000-es évek legnagyobb...
 
Morris Madrone a zalai dombok között – Örvényesvölgy 2024

Morris Madrone a zalai dombok között – Örvényesvölgy 2024

Az amerikai Morris Madrone koncertje nyitja az Örvényesvölgy Fesztivált, amelyet jövőre június 28-30. között rendeznek meg Zalacsányban.
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet és más világsztárok a 2024-es Balaton Soundon

Továbbá Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján.
 
2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton!

2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton!

Jövőre végre ismét lesz Rockmaraton! A 2024-es újrakezdés egyben új fejezetet is nyit a fesztivál történetében: az öt éve várt, 30. jubileumi rendezvény – amely az előzetes információk szerint minden eddiginél komolyabb nemzetközi fellépőgárdát vonultat majd fel – a Barba Negra...
 
A Koncert.hu ajánlja: fél tucat esemény a héten a kultfilmtől Taylor Swiften át a f*sz* kis buliig

A Koncert.hu ajánlja: fél tucat esemény a héten a kultfilmtől Taylor Swiften át a f*sz* kis buliig

Ötnél persze sokkal több koncert, esemény, buli lesz a héten, csak egy laza keresztmetszetet adunk arról, milyen sokszínű a budapesti zenei élet: van itt minden :)
 
Fotó: Colours of Ostrava

Beatboxos japán buddhista szerzetes, Sam Smith, Queens of the Stone Age – alakul a Colours of Ostrava line-upja

Immáron 21 éve rendezik meg a Colours of Ostrava fesztivált a Budapesttől mintegy 500 kilométerre lévő, Csehország harmadik legnagyobbjának számító Ostrava nevű város egyedülálló, megújult, Dolni Vitkovice ipari területén.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek