Fotó: Colours of Ostrava

Beatboxos japán buddhista szerzetes, Sam Smith, Queens of the Stone Age – alakul a Colours of Ostrava line-upja

Immáron 21 éve rendezik meg a Colours of Ostrava fesztivált a Budapesttől mintegy 500 kilométerre lévő, Csehország harmadik legnagyobbjának számító Ostrava nevű város egyedülálló, megújult, Dolni Vitkovice ipari területén.
 
Fotó: Dohi Gabriella

Megvannak a Művészetek Völgye 2024 első fellépői

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja jövőre – immáron 33. alkalommal – július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre. 
 
 
Adventi koncertsorozat az óbudai Fő téren

Adventi koncertsorozat az óbudai Fő téren

Jöjjön ki Óbudára, avagy december 1-jén, pénteken 17 órától négy hétvégén keresztül programokkal, koncertekkel, gyertyagyújtással és főképpen varázslatos adventi hangulattal várnak mindenkit a Fő térre.
 
Fotó: Freeze Festival

Fagyos fesztivál a műjégpályán: Generali Freeze

November 23. és 25. között, 3 napon át várja a Városligeti Műjégpálya és a Generali Freeze fesztivál a téli álmot nem alvó fiatalságot különböző zenei- és sportprogramokkal. Korcsolyázz, próbálj ki új sportokat vagy csak táncold át az éjszakát – egy forralt borral a kezedben...
 
Négy előadó a közel 30 nemzetközi és hazai fellépő közül: Veszprémi Jazz Fesztivál a Koncert.hu ajánlásával

Négy előadó a közel 30 nemzetközi és hazai fellépő közül: Veszprémi Jazz Fesztivál a Koncert.hu ajánlásával

November 16. és 19. között a kortárs jazz közel 30 nemzetközi és hazai előadója lép fel a Veszprém Jazz Fesztiválon, köztük Jojo Mayer, Bill Frisell és Erik Truffaz, aki nemrég megjelent Clap! című lemezét mutatja be a fesztivál nyitónapján. Első magyarországi koncertjét adja a...
 
Márton-napi újborfesztivál és libator koncertekkel a szentendrei Skanzenben

Márton-napi fesztivál koncertekkel és lámpás felvonulással a szentendrei Skanzenben

Kézműves borászatok boraival, libaételekkel, lámpás felvonulással, kézműves foglalkozásokkal és koncertekkel várja a Szent Márton Újborfesztiválon és Libatoron a szentendrei Skanzen egész hétvégén az érdeklődőket.
 
 
Fotó: Jazz in New York (beacon.com)

New York két estére beköltözik a Budapest Jazz Clubba

Első alkalommal rendezi meg a műfaj tengerentúli epicentrumának legjelesebb képviselőit felsorakoztató koncertsorozatát, a New York Jazz Fesztivált a BJC.
 
Fotó: Honza Zirovnicky

Kosheen a Dunakanyarban – közzétette az első fellépők nevét a Vénégy Fesztivál

Június 20. és 23. között jön a 11. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó. A hazai zenei élet megkerülhetetlen képviselői mellett visszatér Nagymarosra az osztrák Cari Cari, a fesztivál sztárfellépője pedig az elképesztő hangú és energiájú Sian Evans és a Kosheen lesz.
 
Fotó: BuSH 2023

B-Á-R-M-I-T kérdezhettek – aki válaszol: Azahriah külföldi ügynöke, Fekete Giorgio és mások

November 2-4. között ismét megtölti Budapest legikonikusabb klubjait és pop-up helyszínét élettel a Budapest Showcase Hub (BuSH). A Carson Coma utolsó idei budapesti koncertje és Sisi fellépése mellett ezúttal is a kelet-európai régió legizgalmasabb előadóit ismerheti meg a közönség....
 
A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

A megszokottnál egy héttel később lesz a Balaton Sound

2024-ben az érettségi és vizsgaidőszak után, a nyári szezon elején lesz a Balaton Sound: július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Samhain – a fotó illusztráció (Wikipédia)

Bazi nagy kelta buli Aquincumban

Budapest területén a római hódítás előtt kelta eraviszkuszok éltek, akiknek nyárzáró ünnepe, az október végén megrendezett Samhain a mai Halloween ősének tekinthető. Ezt a hagyományt éleszti fel egyebek közt kelta életmód- és viseletbemutatóval, kincskereséssel, kelta...
 
Fotó: Sziget

A Sziget már szétküldte a meghívókat a 30. szülinapi bulira

Az 1993-as kezdetektől számítva immár 30. alkalommal várnak mindenkit a Szigetre 2024. augusztus 7-12 között. Csak egy napig lesznek elérhetők a early bird bérletek, este 8-kor nyit a bolt.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek