Balaton Sound lesz jövőre is! Itt vannak az első nevek

2022/12/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az első csokorban már most olyan top DJ-k sorakoznak, mint Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell vagy Don Diablo. A Balaton Sound 2023-ban június 28-tól tart július 1-ig, a megszokott helyen, Zamárdiban.

Balaton Sound lesz jövőre is! itt vannak az első nevek

A Sound egész nap "nyitva van": napközben is megéri itt hangolódni az estékre vagy akár megvárni a felejthetetlen napfelkeltét. Lesz vízben táncolós Splash party, matracos csobbanás, koktélozós beach klub a legjobb magyar DJ-k zenéivel, de láthatunk extravagáns divatbemutatókat vagy belefuthatunk különböző nemzetközi utcaszínházak mindig elvarázsoló felvonulásaiba is. Mindemellett az egészségtudatosabb látogatók techno yogával és egyéb sportprogramokkal vezethetik le a hosszú éjszakákat.

A világ legjobbjait soroló DJ Mag TOP 100 lista legelőkelőbb helyeiről is érkeznek fellépők, így például a trance gyökerekkel rendelkező Armin Van Buuren, vagy akár Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, KSHMR és Vini Vici.

Eljön Robert Etheridge, azaz Dimension, az Egyesült Királyság egyik legkülönlegesebb elektronikus zenei előadója, akit a tánczene új hullámának egyik jelentős szereplőjeként emlegetnek, miután első kislemezét követően hamar nevet szerzett magának a drum&bass szcénában. 

Hosszú kihagyás után indul turnéra és persze jön a Soundra is Hardwell, Hollandia és a világ egyik legnépszerűbb DJ-producere. Érkezik a 2023-as Soundra az angol DJ, producer és televíziós személyiség, Joel Corry, az elektronikus zene nagyágyúja, az MTV „Being Joel Corry" című digitális sorozatának sztárja, aki legnagyobb slágereit hozza el Zamárdiba. Szintén elfogadta a Sound meghívását a francia dj, zenei producer Kungs, aki az ausztrál funk trio, a Cookin' on 3 Burners dalának feldolgozásával robbant be a köztudatba. És jön Zamárdiba az Ofenbach, a Párizsból induló dance-pop duo, aminek teltházas partik és nagy fesztiválfellépések jelzik útját.

Ez még csak a kezdet, a szervezők ígérete szerint nemsokára számíthatunk a folytatásra. Miután a rendkívül népszerű B my Lake jövőre is a Balaton Sound szerves részeként jelentkezik, hamarosan napvilágra kerülnek a nemzetközi szcénában is egyre nagyobb teret kapó underground stílusok – így a techno, a tech-house vagy a minimál house – képviselői is.

Addig is érdemes átélni a tavalyi Sound néhány bulis pillanatát:

A most bejelentett fellépők playlistje pedig itt hallgatható meg.

 

Billie Eilish a 2023-as Sziget headlinere – miatta egy nappal később kezpődik a fesztivál

 

2023-ban biztos nem lesz VOLT Fesztivál

 

 

Balaton Sound, Balaton, nyár, fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek