Elvis 60 éves slágerét vette elő az Ed Philips and the Memphis Patrol

2021/08/26  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

Elvis Presley 60 éves világslágerét {Rock-A-Hula Baby (1961)} ébresztette fel Csipkerózsika álmából a hazai rock-a-billy és rock and roll nagyágyúja: Ed Philips and the Memphis Patrol.

Rock-A-Hula Baby

Hawaii hangulat költözött Budapest tengerpartjára, új videóklipet forgatott a Lupa Beach-en a nemzetközi pályán is komoly sikereket magának tudható, idén 10 éves fővárosi banda. Nyár, hőség, pálmafák, hula táncos lányok és egy átmulatott éjszaka szórakoztató története három és fél percben. 

A Galler András „Indián” (Los Tiki Pictures) által rendezett klipet nem más, mint  Elvis Presley jelenleg is aktívan turnézó eredeti zenekarának {TCB Band} képviseletében a  banda énekese, Dennis Jale ajánlja a nagyvilág figyelmébe a Memphis Patrol Facebook oldalán.

Rock-A-Hula Baby, Ed Philips and the Memphis Patrol, új klip, Elvis Presley, Galler András „Indián”, Dennis Jale, NKA

 

 

Szólj hozzá!


A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát...

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
Új koncertek