Nem vidám a Hooligans új dala

2023/11/21  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Az év utolsó hónapjait sem tölti tétlenül a Hooligans. Decemberben érkezik a zenekar új nagylemeze, ezt követően pedig négy év után visszatérnek a Papp László Sportarénába is, ahol egy nagyszabású show keretében búcsúznak a 2023-as évtől (a jegyeket csatoltuk).

Nem vidám a Hooligans új dala

A Fekete Szivárvány címet viselő album első dalát október végén már megismerhették a rajongók, a Körforgás ismét a Hooligans keményebb oldalát mutatta meg. Most pedig itt is a folytatás: az új korong második dala, amelyet egy fiatal szerelmespár nem mindennapi szomorú tragédiája ihletett.

"Amikor készült a dal, és megszületett a dalszöveg, azt éreztem, hogy nekem ilyen nehéz témát még sosem kellett előadnom. Azon gondolkodtam, hogy vajon menni fog-e nem csak a stúdióban, hanem majd a koncerteken is. Most már próbálunk a december 28-i Aréna koncertünkre, és ez a dal is a sorrend szerves része, így idővel sikerült feloldanom magamban ezt a félelmemet" – árulta el Csipa.

A megrázó jelenetek felvétele alatt azonban történt egy váratlan, szívet melengető esemény is. A forgatás napja duplán emlékezetes marad Kiss Endinek, lévén, hogy aznap született meg negyedik kislánya, Alba.

 

"A klipből kiderül, hogy milyen hangulatunk lehetett a forgatás egész napján... Nem minden nap kell egy fiatal lány ravatala mellett állnunk, vagy éppen egy igazi ravatalozó falai között szerepelnünk. Alig kezdtük el a forgatást, kaptam a telefont, hogy a kislányom nem vár tovább és megszületik, így a forgatás feladatai miatt nem tudtam a párom mellett lenni. El sem tudtuk volna halasztani, annyi minden volt erre a napra összeszervezve. Helyszínek, stábok, szereplők, de ahogy végeztünk rohantam a kórházba."

 

(Gratulálunk!)

 

"A két napvilágot látott klipből is kiderülhet mindenki számára, hogy nagyon változatos és fajsúlyos album lesz. És talán a valaha volt legszebb lemezborítónkkal. Nagyon elégedett vagyok, minden nagyképűség nélkül mondhatom. Rengeteg munkát és energiát fektetett bele mindenki, alig várom, hogy megjelenjen és kezükben tarthassák a Hooliganst kedvelők" – tette hozzá Tóth Tibi, a zenekar gitárosa.

Romanek Gergely most mutatkozik be csak igazán, hiszen az Arénában és a Hooligans albumain is először játszik:

"Ez lesz az első közös albumom a Hooligans zenekarral. Vinyl, CD és pendrive formájában is tervezzük megjelentetni az új dalokat , természetesen a digitális felületek mellett. Nagyon izgalmas napok, hetek, hónapok állnak mögöttünk stúdiózással, forgatásokkal, imádtam ezt az időszakot is a zenekarral, de a java még csak most jön!"

A decemberi koncertig még egy videó lát napvilágot, mutatjuk majd azt is!

 

Mohabá' soha nem gondolta volna, hogy valaha is a Hooligans-ről fog írni

 

Hooligans, Aréna

 

 

Szólj hozzá!


Lázadnak az óbudai punkok

Lázadnak az óbudai punkok

A nagy öregek – két régi óbudai punk csapat, a KRETENS és a BTK '80 – a Bloody Holly and the Ricketz elnevezésű feltörekvő, izgalmasan friss...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...

A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis – átadták a Fonogram-díjakat

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket megillető szakmai elismeréseket. Huszonegyedik alkalommal, ezúttal a budapesti Barabás Villa patinás falai között adták át a Fonogram-Magyar Zenei Díjakat
Új koncertek