Létezik ennél jobb helyszín egy live streamhez?

2021/04/30  ·   Koncertbeszámoló   ·  koncert.hu

Veszprémben kezdte a tavaszi szezont a Be Massive Horizon csapata. A live stream-et ezúttal Peter Matko prezentálta a veszprémi Harmat utcai kilátópontról.

Létezik ennél jobb helyszín egy live streamhez?

A Veszprémből közvetített online DJ szettben bemutatták a város nevezetességeit, hangulatos utcáit és békebeli mulatóit is. A veszprémi Horizon epizódban Peter Makto zenél, aki a karrierje meghatározó hat évét töltötte a városban. Az országosan és Európa szerte is ismert művész kiadója a Truesounds Music többi előadójával együtt a mai napig minden évben fellép a városban. Peter Makto a szettjében olyan hangszeres, vokális house és deep house zenéket játszott, amelyek megidézik a Veszprémben töltött éveket.

A Be Massive Horizon azzal a céllal indult, hogy az ország leglátványosabb helyszíneire szervezett zenei eseményekkel és elő közvetítésekkel tegyék vonzóvá a legszebb magyarországi lokációkat a fiatalok körében. Az elmúlt években hazánk 18 különleges helyszínéről jelentkezetek, így segítségükkel többek között Badacsony, Lilafüred, Keszthely, Pécs és Tihany nevezetességeit ismerhették meg a sorozatot online követői. 2020 tavaszától a Csodás Magyarországgal közösen már kilenc Be Massive Horizon részt forgattak, amit több mint 1 millióan láttak már a világhálón.

 

 

Be Massive Horizon, live stream, Peter Matko

 

 

Szólj hozzá!


Utolsó klubkoncertjét tartja a Kistehén

Utolsó klubkoncertjét tartja a Kistehén

A pandémia miatt az eredetileg 2020-ra tervezett búcsúkoncerttel az elválás is elmaradt és végül 2022-re tolódott, ám ennek a furcsa helyzetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Áttolták tavaszra a GOTTHARD decemberi koncertjét

2020.04.13-i és a 2021.04.14-i koncert pótlása december 21-én lett volna, most a buli tett egy jó nagy kört, és visszaérkezett a tavaszi dátumra: 2022. április 16-án jönnek Budapestre, a helyszín változatlanul a Barba Negra.
Új koncertek