Fotó: Horváth G. Ambrus

Ki ez a bohócmaszkban éneklő, fura hajú srác?

A gitáron, ukulelén, zongorán és kazoon is játszó előadó 2023 májusában a semmiből hirtelen kiadott 11 dalt 'Tébolyda' albumcímmel, rekordidőn belül nagy mennyiségű rajongót gyűjtött, és mára elérte az 1 milliós streaming hallgatottságot is Spotifyon. Ő Moriones.
 
Csepregi Éva: Jubileum+

Csepregi Éva: Jubileum+

2024. január 6-án – azaz ma – Csepregi Éva életműkoncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a színpadon eddig eltöltött évtizedeire fog visszaemlékezni.
 
 
Hét év után új sorlemezt hozott ki a Magashegyi Underground – lemezbemutató koncert is jön!

Hét év után új sorlemezt hozott ki a Magashegyi Underground – lemezbemutató koncert is jön!

Az "Egymáshoz rövid az út" című lemez bemutatója január 20-án lesz az Akvárium Klubban, ahol az új szerzemények mellett az együttes összes nagy slágere elhangzik.
 
Mandarinzselészínű áramvonal – ma jelenik meg a Paramore régi-új albuma

Régi-új Paramore-album mandarinban – a zenekar közben törölte a közösségi oldalai tartalmát

2024. január 5-én jelenik meg a Paramore azonos címre keresztelt albumának 10. jubileumi kiadása mandarinszínü, 2 LP formátumban, melynek színét maga az énekesnő, Hayley Williams választotta.
 
Fotó: Daróczi Áron (SchrottPéter, Roy Ádám, Divo, HeinczBiga, FürAnikó, Petruska András, Gerendás Péter, Fekete György, Epres Attila

Für Anikó az Örkény Színházban mutatja be új lemezét

Megjelent Für Anikó ritkaságszámba menő nagylemeze 10 különleges duettpartner, zenészek és színészkollégák közreműködésével, a 12 dalból álló, 'Für For Ten'.
 
Ganxsta Zolee megtanult gitározni

Döglégy a síron, avagy Ganxsta Zolee megtanult gitározni

Ma jelenik meg Ganxsta Zolee és Takács Vilkó mocsári blues duójának második lemeze. A Sírásónak egy release bulit is tartanak a Fröccsteraszon, úgyhogy, ha ezt elolvasod, dobj el mindent – és még simán elcsípheted a koncertet.
 
 
Megjelent a Take That új albuma, amit Budapestre is elhoznak jövőre

This Life – Megjelent a Take That új albuma, amit Budapestre is elhoznak jövőre

Hat év stúdiócsend után, kilencedik albumával tért vissza a Take That: a This Life az együttes első új LP-je a 2017 óta.
 
Divo Für Anikóval, a duettalbum sajtóbemutatóján

20 éves pályafutásának évfordulóját új lemezzel ünnepli Divo

Divo-t 2008-ban még Schwartz Dávidként ismerhette meg a nagyérdemű, amikor a We are the world című világslágert egy személyben adta elő az Esti Showder tehetségkutatójában. Aztán hirtelen eltelt 20 év, és új életet kezdett, amelyet zenészként természetesen egy új albummal ünnepelt meg.
 
 Fotó: Generál Kristóf

SISTAHOOD: megjelent Sisi első nagylemeze

A rapkarakter az általa kedvelt műfajok egyvelegét kínálja a debütáló albumán, és reméli, hogy szimpatizál majd vele mindenki, aki szereti a régi sulit, vagy aki visszasírja a drum 'n' bass és dubstep aranykorát. 'SISTAHOOD' ALBUMPREMIER! Lemezbemutató koncert az Akvárium Klubban,...
 
Megérkezett a Zsolti a béka metálverziója

A Zsolti a béka metálverziója után itt az egész fémes ízű Belga-album

A keményebb műfajok világában értelmezte újra 16 dalát a Bëlga: jön a zenekartól Fém of Bëlga című album – további súlyos átdolgozásokkal
 
Szeretetszédelgő: új lemezét mutatja be Müller Péter Sziámi a Zene Házában

Szeretetszédelgő: új lemezét mutatja be Müller Péter Sziámi a Zene Házában

Szeretetszédelgő címmel új albumot jelentet meg a hazai underground ikonikus alakjának formációja, a Müller Péter Sziámi AndFriends. Sziámi olyan együttesekben vált híressé, mint a korai Európa Kiadó vagy az URH, de szerzőtársával, Gasner Jánossal Sziámi néven is koncerteztek....
 
Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album dupla koncerttel

Bagossy Brohers Company #ünnep: karácsonyi album koncerttel

A Bagossy Brothers Company úgy tűnik igencsak kihozza a maximumot az idei évből. A tizedik születésnapi MVM Dome koncert után a Budapest Parkot is megtöltötték (ismét), valamint megjelent az Angyalok a Parkolóban című nagylemezük. Azonban nincs megállás a zenekar háza táján hiszen...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek