Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

2020/08/05  ·   Pályázat   ·  koncert.hu

A Szólj Be a Papnak! egy havi rendszerességgel jelentkező vitaműsor Debrecenben: a három debreceni keresztény gyülekezet összefogásával indult a kezdeményezés célja egyfajta “kocsmai evangelizáció”, vagyis, hogy alkalmat adjanak főleg olyanok számára, akik nem járnak se templomba, se gyülekezetbe, se sehová, de szeretnék megkérdezni bizonyos kérdésekről a hagyományos, bevett egyházak képviselőinek véleményét – tabuk nélkül. Szerintünk ez nagyon rendben van, bár mi is a SE-táborhoz tartozunk. Egyszer megnézzük.

Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

Na, a beszólósok most zenei pályázatot hirdetnek.

Szeptember 23-án és 24-én ugyanis megrendezik a K-Pont Fesztet az Apolló moziban, ahol a filmvetítések mellett fotókiállítás is nyílik, valamint egyéni előadók és zenekarok is bemutatkozhatnak. Aki szeretne bekerülnia  fellépők közé, nincs más dolga, mint rögzíteni minimum egy, maximum három dalt hallgatható minőségben (akár jól hallható próbatermi felvétel is lehet) és mp3-as formátumban elküldeni a palyazat@szoljbeapapnak.hu e-mail címre.

A helyszínen akusztikus verzióban adhatják majd elő a jelentkezők a dalokat, az induló csapatok maximális létszáma öt fő. Nem csak zenekarok: szólóelőadók is jelentkezhetnek. A beküldött számok előzetes szűrőn mennek át, a helyszínen pedig tapasztalt zenészek értékelik a produkciókat.

Amellett, hogy a helyszínen is bemutatkozhatnak a pályázók, a nyertes egy éven keresztül fellépési lehetőséghez jut a Szólj Be a Papnak! havi rendszerességgel jelentkező valamennyi rendezvényén, továbbá kiosztanak egy 40 ezer forintos honoráriumot is.

Korrekt. Fölösleges hype nélkül, a maguk módján – Dombóvári Gábor köpönyegéből előbújva – támogatják a zenészeket. Ezért mi most semmiképpen nem szólunk be a papnak! :)

A videó illusztráció!

(dehir)

Szólj Be a Papnak, Debrecen, pályázat, K-Pont Feszt

 

 

Szólj hozzá!


Tom Odell visszatér Budapestre

Tom Odell visszatér Budapestre

A zenész a Barba Negrában adta első magyarországi klubkoncertjét – ide is tér vissza 2022. szeptember 28-án. Amúgy a Szigeten és a STRAND...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Robbie Williams árverésre bocsájt három ikonikus Banksy-alkotást

A Sotheby's március 2-án a brit fővárosban rendezi meg az árverést, amelyen a híres munkákra lehet licitálni.

Koronavírusos Elton John

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.
Új koncertek