Mamma Mia!

Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

2020/08/05  ·   Pályázat   ·  koncert.hu

A Szólj Be a Papnak! egy havi rendszerességgel jelentkező vitaműsor Debrecenben: a három debreceni keresztény gyülekezet összefogásával indult a kezdeményezés célja egyfajta “kocsmai evangelizáció”, vagyis, hogy alkalmat adjanak főleg olyanok számára, akik nem járnak se templomba, se gyülekezetbe, se sehová, de szeretnék megkérdezni bizonyos kérdésekről a hagyományos, bevett egyházak képviselőinek véleményét – tabuk nélkül. Szerintünk ez nagyon rendben van, bár mi is a SE-táborhoz tartozunk. Egyszer megnézzük.

Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

Na, a beszólósok most zenei pályázatot hirdetnek.

Szeptember 23-án és 24-én ugyanis megrendezik a K-Pont Fesztet az Apolló moziban, ahol a filmvetítések mellett fotókiállítás is nyílik, valamint egyéni előadók és zenekarok is bemutatkozhatnak. Aki szeretne bekerülnia  fellépők közé, nincs más dolga, mint rögzíteni minimum egy, maximum három dalt hallgatható minőségben (akár jól hallható próbatermi felvétel is lehet) és mp3-as formátumban elküldeni a palyazat@szoljbeapapnak.hu e-mail címre.

A helyszínen akusztikus verzióban adhatják majd elő a jelentkezők a dalokat, az induló csapatok maximális létszáma öt fő. Nem csak zenekarok: szólóelőadók is jelentkezhetnek. A beküldött számok előzetes szűrőn mennek át, a helyszínen pedig tapasztalt zenészek értékelik a produkciókat.

Amellett, hogy a helyszínen is bemutatkozhatnak a pályázók, a nyertes egy éven keresztül fellépési lehetőséghez jut a Szólj Be a Papnak! havi rendszerességgel jelentkező valamennyi rendezvényén, továbbá kiosztanak egy 40 ezer forintos honoráriumot is.

Korrekt. Fölösleges hype nélkül, a maguk módján – Dombóvári Gábor köpönyegéből előbújva – támogatják a zenészeket. Ezért mi most semmiképpen nem szólunk be a papnak! :)

A videó illusztráció!

(dehir)

Szólj Be a Papnak, Debrecen, pályázat, K-Pont Feszt

 

 

Szólj hozzá!


Jégkirálynő hamarosan elfoglalja trónját a Budapest Parkban

Jégkirálynő hamarosan elfoglalja trónját a Budapest...

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is szélesre tárja kapuit a Budapest Park Jégvilága. Ennek az ékköve egy korcsolyapálya, ami idén még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Idén nyáron is DÉJÀ VU-nk lesz

Ha valaki nem előz be, a 2023-as fesztiválszezon június elején kezdődik, méghozzá az ország legnagyobb retró bulifolyamával, a szegedi DÉJÀ VU fesztivállal, június 1-3-között, az újszegedi partfürdőn.

Négy Grammy-díjas előadó, közel 40 fellépő, több mint 50 koncert: Veszprém Blues Fesztivál

Koncertekkel, kiállításokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel várja az érdeklődőket 2023. április 13. és 16. között a műfaj eddigi legnagyobb magyarországi eseménye, a Veszprém Blues Fesztivál.
Új koncertek