Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

2020/08/05  ·   Pályázat   ·  koncert.hu

A Szólj Be a Papnak! egy havi rendszerességgel jelentkező vitaműsor Debrecenben: a három debreceni keresztény gyülekezet összefogásával indult a kezdeményezés célja egyfajta “kocsmai evangelizáció”, vagyis, hogy alkalmat adjanak főleg olyanok számára, akik nem járnak se templomba, se gyülekezetbe, se sehová, de szeretnék megkérdezni bizonyos kérdésekről a hagyományos, bevett egyházak képviselőinek véleményét – tabuk nélkül. Szerintünk ez nagyon rendben van, bár mi is a SE-táborhoz tartozunk. Egyszer megnézzük.

Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

Na, a beszólósok most zenei pályázatot hirdetnek.

Szeptember 23-án és 24-én ugyanis megrendezik a K-Pont Fesztet az Apolló moziban, ahol a filmvetítések mellett fotókiállítás is nyílik, valamint egyéni előadók és zenekarok is bemutatkozhatnak. Aki szeretne bekerülnia  fellépők közé, nincs más dolga, mint rögzíteni minimum egy, maximum három dalt hallgatható minőségben (akár jól hallható próbatermi felvétel is lehet) és mp3-as formátumban elküldeni a palyazat@szoljbeapapnak.hu e-mail címre.

A helyszínen akusztikus verzióban adhatják majd elő a jelentkezők a dalokat, az induló csapatok maximális létszáma öt fő. Nem csak zenekarok: szólóelőadók is jelentkezhetnek. A beküldött számok előzetes szűrőn mennek át, a helyszínen pedig tapasztalt zenészek értékelik a produkciókat.

Amellett, hogy a helyszínen is bemutatkozhatnak a pályázók, a nyertes egy éven keresztül fellépési lehetőséghez jut a Szólj Be a Papnak! havi rendszerességgel jelentkező valamennyi rendezvényén, továbbá kiosztanak egy 40 ezer forintos honoráriumot is.

Korrekt. Fölösleges hype nélkül, a maguk módján – Dombóvári Gábor köpönyegéből előbújva – támogatják a zenészeket. Ezért mi most semmiképpen nem szólunk be a papnak! :)

A videó illusztráció!

(dehir)

Szólj Be a Papnak, Debrecen, pályázat, K-Pont Feszt

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek