Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

2020/08/05  ·   Pályázat   ·  koncert.hu

A Szólj Be a Papnak! egy havi rendszerességgel jelentkező vitaműsor Debrecenben: a három debreceni keresztény gyülekezet összefogásával indult a kezdeményezés célja egyfajta “kocsmai evangelizáció”, vagyis, hogy alkalmat adjanak főleg olyanok számára, akik nem járnak se templomba, se gyülekezetbe, se sehová, de szeretnék megkérdezni bizonyos kérdésekről a hagyományos, bevett egyházak képviselőinek véleményét – tabuk nélkül. Szerintünk ez nagyon rendben van, bár mi is a SE-táborhoz tartozunk. Egyszer megnézzük.

Szólj Be a Papnak – ezúttal zenével!

Na, a beszólósok most zenei pályázatot hirdetnek.

Szeptember 23-án és 24-én ugyanis megrendezik a K-Pont Fesztet az Apolló moziban, ahol a filmvetítések mellett fotókiállítás is nyílik, valamint egyéni előadók és zenekarok is bemutatkozhatnak. Aki szeretne bekerülnia  fellépők közé, nincs más dolga, mint rögzíteni minimum egy, maximum három dalt hallgatható minőségben (akár jól hallható próbatermi felvétel is lehet) és mp3-as formátumban elküldeni a palyazat@szoljbeapapnak.hu e-mail címre.

A helyszínen akusztikus verzióban adhatják majd elő a jelentkezők a dalokat, az induló csapatok maximális létszáma öt fő. Nem csak zenekarok: szólóelőadók is jelentkezhetnek. A beküldött számok előzetes szűrőn mennek át, a helyszínen pedig tapasztalt zenészek értékelik a produkciókat.

Amellett, hogy a helyszínen is bemutatkozhatnak a pályázók, a nyertes egy éven keresztül fellépési lehetőséghez jut a Szólj Be a Papnak! havi rendszerességgel jelentkező valamennyi rendezvényén, továbbá kiosztanak egy 40 ezer forintos honoráriumot is.

Korrekt. Fölösleges hype nélkül, a maguk módján – Dombóvári Gábor köpönyegéből előbújva – támogatják a zenészeket. Ezért mi most semmiképpen nem szólunk be a papnak! :)

A videó illusztráció!

(dehir)

Szólj Be a Papnak, Debrecen, pályázat, K-Pont Feszt

 

 

Szólj hozzá!


A OneRepublic új dala a Disney legújabb, szívbemarkoló filmjének főtémája

A OneRepublic új dala a Disney legújabb,...

Nem valami vicces családi mozitól van szó: a Disney és az Original Film FELHŐK című filmje középpontjában a zene, a küzdés – és az elmúlás...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az emberek felhagytak a zajongással – a madarak szexibb hangon kezdtek énekelni a karantén idején

A madarak énekhangjai is megváltoztak a világjárvány miatti korlátozások idején – állapította meg egy friss amerikai tanulmány. A tavaszi kijárási korlátozások természetes kísérletként mutatták meg, hogyan reagál az emberi zajokra az állatvilág.

Új könnyűzenei online rádió indult

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek