Neoton 1000

A Daddy Yankee-koncert is csúszik egy évet

2020/06/29  ·   Programtörlés   ·  Labancz Andrea

Idén nyáron végre hazánkba is ellátogatott volna a reggaeton-király Daddy Yankee, azonban a járványnak köszönhetően erről is le kellett mondanunk. De szerencsére egy év múlva újra próbálkozik!

Fotó: Coliseo de Puerto Rico, José Miguel Agrelot

A Despacito előadói közül az egyik (Luis Fonsi) már tiszteletét tette hazánkban, és most lett volna itt az ideje annak, hogy a felejthetetlen gigaslágert meghallgassuk a másik fél előadásában is. A Puerto Ricó-i énekes-dalszerző Daddy Yankee június 25-én először koncertezett volna nálunk, de mint már mindenki tudja, ezen a nyáron semmi sem a tervek szerint zajlik.

Sokáig kérdéses volt, hogy sikerül e átmenteni a fellépést későbbi időpontra, és szerencsére ma megjött a pozitív válasz. Igaz, egy komplett évet kell rá várnunk, de még mindig jobb, mintha lemondták volna az egészet. Így viszont már biztos, hogy 2021. június 17-én veszi be az Arénát az agyondíjazott latin macsó. ;)

Addig még biztos lesz egy-két latin sikerre a videómegosztón, ez a legutóbbi éppen 10 napos ma:

Az előadóról itt írtunk részletesen.

 

 

Daddy Yankee, koncert, 2020, Aréna, El padre del reggaeton, reggaeton, halasztás, járvány

 

 

Szólj hozzá!


Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Volt már Azok a fiúk, Pál utcai fiúk, Szigeti Fiúk, Szomori fiúk – a nemes egyszerűséggel csak "Fiúk" névre hallgató zenekarnak megjelent a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Ha írsz egy max. 3 perces számot, most 50.000-250.000 pénzt kaphatsz érte

Az KNK Könnyűzenei Kollégiuma most kitett 125 millió forintot az asztalra a könnyűzenészek helyzetének javítása érdekében – a nyílt pályázaton bárki indulhat magánszemélyként, bár a pályaművet csapatban kell elkészítenie. Szolidaritás, összefogás, alkotás!

A Kasabian kitette a frontember szűrét

Noha az első közlések szerint útjaik közös megegyezéssel váltak el, a Kasabian további kommunikációja szerint a 39 éves Tom Meighan-nek bántalmazási ügye miatt el KELLETT hagynia a zenekart.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek