Jövőre veletek ugyanott: Hobo nagykoncertje is elmarad idén

2020/09/30  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

De nem vész el: Hobo 2020. december 28-ra, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett koncertje az eredeti helyszínen, 2021. november 20-án kerül megrendezésre.

Fotó: Hobo/FB

Földes László Hobo idén ünnepli 75. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán márciusban országos és erdélyi turnéra indult volna, melynek utolsó állomása lett volna az arénás nagykoncert, amelyre vendégekkel, meglepetésekkel és ahogyan Hobo fogalmazott, egy igazi bulival várta volna a közönséget...

Ha az a sok volna ott nem volna... :( A helyzetet nem kell magyarázni, mind a zenésznek, mind a közönségének kitartást, jövőre veletek ugyanott!

A fotó a Barba Negrában készült, ahol egy különleges estet tartott a zenész.

 

 

Hobo, Aréna, halasztás

 

 

Szólj hozzá!


Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek...

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A zenét Hrutka Róbert szerezte, Dr. Csernust Bányai Kelemen Barna alakítja

A Toxikoma című film egyik dalbetétjéből most klip is készült. A filmnek – amely Szabó Győző azonos című könyvéből készült – és a klipnek egyaránt a tehetséges ifjú színész, Molnár Áron a főhőse.

Sipos Tomi lesz a hobbizenekarnak indult Mitar vendége a Metro Klubban

Kellemes hobbinak indult, majd sok-sok munka és tanulás után most ott tartanak, hogy megjelent az első lemezük, amelyet ma be is mutatnak a Metró klubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek