Trafó, Várkert Bazár, Marczibányi tér, Klebelsberg Kultúrkúria

2020/03/12  ·   Programtörlés   ·  koncert.hu

Óriási meglepetések nincsenek, az intézmények láthatóan igyekeznek korrekten tájékoztatni a közönségüket.

Trafó, Várkert Bazár, Marczi

A Trafó Kortárs Művészetek Háza ezúton értesíti nézőit és a nyilvánosságot, hogy a 2020. március 11-én meghozott kormányrendelet alapján 2020. március 12-től egyetlen előadását és programját sem tartja meg – határozatlan ideig –, a nézők és a fellépő művészek egészségének védelme érdekében.

Nem rendezik meg a Nagyterem, a Trafóklub és a Stúdió programjait, köztük a Gondolat Generátor eseményeit és a külsős helyszínen (OSZMI) játszott előadásokat sem.

Az elmaradt előadások jegyei bármely későbbi előadásra értékhatárukig beválthatók vagy visszaválthatók: kizárólag személyesen a Trafó jegypénztárában az évad végéig, azaz 2020. június 30-ig, minden nap 16 és 20 óra között. Az online megvásárolt jegyek visszaváltásához elég a visszaigazoló e-mailben található pdf-jegyet bemutatni a pénztárban.

Az intézmény kéri a nézők megértését és türelmét. Az előadásokat a fejlemények függvényében igyekeznek későbbi időpontban pótolni, amiről híradással lesznek.

A Trafó Galéria március 21-én nyíló kiállítását megrendezik, de a megnyitót nem tartják meg. Látogatható egyénileg naponta 16 és 19 óra között, hétfő kivételével.

Frissülő információk elérhetők a www.trafo.hu oldalon.

***

A döntés értelmében a Várkert Bazár rendezvényeit és programjait a mai naptól március végéig töröljük.

Az online vásárolt jegyek visszaváltásáról az Interticket Kft. küld értesítést a vásárlóknak, míg a Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyek az előadás dátumától 14 napon belül válthatóak vissza a Déli Palotában található jegypénztárunkban.

Az áprilisi programokkal kapcsolatban a jövőben is informáljuk a közönséget és sajtó munkatársait, a fejleményekről folyamatosan tájékoztatást nyújtunk holnapunkon és Facebook oldalunkon is.

***

A kormány által hozott döntés értelmében, mely szerint a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását megtiltja, 2020. március 12-től a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. intézményeiben - Klebelsberg Kultúrkúria, Marczibányi Téri Művelődési Központ, Berczik Sára Budai Táncklub – határozatlan időre felfüggesztjük a rendezvények megtartását. Az intézményekben eszerint – további intézkedésig – minden program elmarad.

Az elmaradó rendezvényeket későbbi időpontban tartjuk meg, mely időpontokra a már megváltott belépők érvényesek lesznek.

A Klebelsberg Kultúrkúria és a Marczibányi Téri Művelődési Központ ez idő alatt ügyeleti rendszerben, hétfőtől-péntekig 8.00-16.00 óráig tart nyitva.

 

Trafó, Várkert Bazár, Marczibányi tér, Klebelsberg Kultúrkúria, veszélyhelyzet, koronavírus-járvány

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek