Ed Sheeran stúdiójában született a japán banda új dala

2021/04/16  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 2005-ben alakult japán ONE OK ROCK 2019-ben megjelent „Eye of the Storm" album óta nem hallatott magáról, a visszatérésüket cserébe nagyon kitalálták.

Fotó: ONE OK ROCK/FB

A fiúk a brit szupersztárral, Ed Sheerannel alkottak közösen: az új dal a zenész angliai stúdiójában született meg. A tokiói banda és az énekes közti barátság egészen 2019-re nyúlik vissza, amikor Ed Sheeran felkérte a zenekart a „DIVIDE WORLD TOUR" ázsiai állomásainak megnyitására.

 

Ed Sheeran-ről sokat nem tudunk meg a közösségi oldaláról, az utolsó bejegyzése 2020. decemberi. Amit mégis hallottunk, az az, hogy közös dalt írt Amy Sharkkal, továbbá számos neves brit zenészhez hasonlóan felemelte a hangját azért, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét. Amúgy meg már több mint fél éve apuka, és ezek szerint a stúdiózás szintjén már visszatért másfél évre tervezett pihenőjéről.

 

 

ONE OK ROCK, Ed Sheeran, Japán, rock

 

 

Szólj hozzá!


Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori...

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ahová a pápa is gyalog jár

Valójában nem gyalog ment, hanem egy szépséges, fehér Fiat 500-assal, és nem oda, amire a szólás vonatkozik, de ha úgy vesszük, hogy a zene is alapszükséglet, akkor helyben vagyunk.

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak, esetleg tettek (még) egy kitérőt.
Új koncertek