Elmaradnak a hétvégi Hooligans koncertek

2021/11/18  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Betegség miatt elmarad a zenekar november 19-i és november 20-i Barba Negrába tervezett koncertje.

Elmaradnak a hétvégi Hooligans koncertek
A szervező az alábbi információkat közölte a jegyek visszaváltásáról:
November 19. Hooligans Symphonic
Ezt a koncertet mivel még nem látjuk pontosan, hogy mikor tudnánk pótolni, ezért az online megvásárolt belépőjegyek árai automatikusan visszatérítésre kerülnek. Amennyiben a Barba Negra jegypénztárában vásároltad, ott fizetik vissza a november 19-i koncertbelépők árát.
November 20. Hooligans
2022. február 12-én a szokásos Valentin napi koncertre érvényesek lesznek automatikusan a november 20-ra megváltott belépők.
(Amennyiben nem felel meg számotokra ez az időpont az online jegyek visszaváltási igényét kérjük, a jegyet tartalmazó e-mailre válaszolva jelezzétek. A helyszínen vásárolt papírjegyek visszaváltása a Barba Negra jegypénztárában történik. A jegyvisszaváltás a november 20-i koncertre november 28-ig lehetséges.)
A betegeskedő hooligánnak pedig jobbulást kívánunk!

 

Hooligans, Barba Negra, elmarad

 

 

Szólj hozzá!


Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott Grammy-gála is

Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a nagy nyilvános események vagy csúsznak, vagy törlik őket, esetleg közönség nélkül rendezik meg: a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku...

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
Új koncertek