Ezen a koncerten nem fog senki telefonozni: Budapestre jön a TOOL

2023/11/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nem is olyan rég, 2022-ben jártak itt, ezt volt az a nevezetes buli az Arénában, ahonnan 50 embert vezettek ki, azokat, akiknek nem sikerült felfogniuk az előzetes figyelmeztetéseket – a zenekar egy ideje bevezette a telefonnal készített felvételek tilalmát rendezvényeiken.

Fotó: Travis Shinn

Az együttes új európai turnéjával kapcsolatos hírek a Los Angeles-i székhelyű banda különösen mozgalmas időszaka után kerültek bejelentésre ma, a négyes – Danny Carey, Justin Chancellor, Adam Jones és Maynard James Keenan – jelenleg egy észak-amerikai turné kellős közepén tart, amely februárban ér véget.

Az elmúlt öt hónapban a TOOL az Aftershock, a Welcome to Rockville, a Louder Than Life és a Sonic Temple Arts & Music fesztiválok főszereplője volt, valamint felléptek a Power Trip fesztiválon is, amelyről a Metal Hammer a következőket írta:

“az egyedülálló művészetük észbontó, örömteli bemutatója, egy spirituális élmény, amely túllép a műfaji határokon.”

A TOOL 1990-ben alakult, eddig öt stúdióalbumot adtak ki: Undertow (1993), Ænima (1996), Lateralus (2001),10,000 Days (2006), és Fear Inoculum (2019) címmel; valamint két EP-t: 72826 (1991) és Opiate (1992), egy Salival (2000) című, limitált számban megjelentetett box-ot. Emellett. A banda 4 GRAMMY®-díjat nyert: a Legjobb Metál Előadásért - 1998 Ænima, 2002 Schism, és 2020 7empest – valamint az Év Hangfelvételéért 2007-ben, a 10,000 Days albumért.

 

A 2024. június 13-i arénás koncertre a teljeskörű jegyértékesítés november 17-én 10 órakor indul.

Előtte a TOOL Army tagjainak van lehetősége előzetes jegyvásárlásra ma 10 órától, az első 48 órában kizárólagos jelleggel. Hozzájuk a regisztrált Live Nation tagok november 16-án 10 órakor csatlakozhatnak, élve elővásárlási lehetőségükkel. Limitált számú VIP csomag is kapható, már az első pillanattól kezdve. Néhány csomag a premium jegyek mellett tartalmaz még többek között lehetőséget a hangbeálláson való részvételre, a bandával történő közös csoportfotóra, illetve exkluzív ajándéktárgyakat is.

 

Európában a koncerteken a Night Verses lesz az előzenekar.

 

 

Több mint 50 embert vezettek ki a TOOL budapesti koncertjéről

Tool, Aréna, Night Verses

 

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek