Mamma Mia!

Ingyenes hangosító képzés indul a Kodolányin

2022/03/28  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Itt a vissza nem térő lehetőség, hogy államilag finanszírozott formában, államilag elismert végzettséget szerezz hangosító szakmában a Docler Holdinghoz tartozó Kodolányi János Egyetemen. Ezen a területen jelenleg munkaerőhiány van, ezért megéri ilyen irányban továbbtanulni. Az eredetileg magas tandíj helyett – a vizsgadíjtól eltekintve – ingyenes képzést kínál az intézmény.

 Tima Miroshnichenko fotója a Pexels oldaláról

A Kodolányi János Egyetem az EMMI támogatásával és a PKÜ közreműködésével államilag elismert ingyenes hangosító szakmai képzést indít.

Tervezett indulás: 2022. április 8.

Képzési idő: 2022.04.08.– 2022.11.30.

Jelentkezési határidő: 2022. március 30.

A képzés célja: Az államilag elismert hangosító részszakmával betölthető munkakörökhöz, foglalkozásokhoz szükséges ismeretek és kompetenciák elsajátíttatása, továbbá a résztvevők felkészítése a független akkreditált szakmai vizsgára.

Képzés óraszáma: 480 óra, ebből (valós idejű) online órák + önálló e-learning formájában tanulható: 400 óra

Jelenléti oktatás: 80 óra (8 tanítási nap)

További részletek

Jelentkezés

 

A szakemberhiány alapjaiban rengeti meg a rendezvényszektort

 

Tízmillió állást vitt el a pandémia a kreatív szektorban

 

Európában szinte lehetetlen turnébuszt találni

 

 

Kodolányi János Egyetem, hangosító képzés, háttérmunkások, zeneipar, munkaerőhiány

 

 

Szólj hozzá!


Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe...

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson szervezettel karöltve kiadta a ”Thriller 40” című albumot, amelyen az énekes már jól ismert remekművei mellett eddig soha nem hallott különlegességek is megtalálhatók.
Új koncertek