Legyél te is Erik! Az Animal Cannibals meglovagolja a Yozsefváros-hullámot

2018/08/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Napokig csak azt a videót lehetett látni az üzenőfalakon, amelyen Kate McKinnon az Animal Cannibals Yozsefváros című számát nyomja le. A Facebookon megosztott felvétel nézettsége hatmillió felett jár...

Legyél te is Erik! Az Animal Cannibals meglovagolja a Yozsefváros-hullámot

A színésznő elmondja a videón, hogy három hónapon keresztül minden nap tanulta a számot...

Na, most neked nincs ennyi időd. Szűk egy hét van arra, hogy egy külfödi ismerősődet, barátodat megtanítsd a számra, ezt rögzítened is kell, majd augusztus 12-ig fel kell töltened az Animal Canibals oldalára. Nem túl sok... Fekete Pákó külföldinek számít? :)

Az alap meg itt van:


Ha valakinek elkerülte volna a figyelmét, ami elég nehéz lehetett: a felhívásba úgy került "Erik", hogy ő volt az a magyar produkciós asszisztenst, aki a budapesti forgatás alatt a színésznőt fuvarozta – az ő "lelkén szárad" a dolog.

Ami meg a díjat (a legnagyobb nézettséget elérőnek jár ) illeti – anyu félézzel előállítja azt a 40 palacsintát, itt elsősorban a buli jelent motivációt. Jó, mondjuk, ha kókuszos is van... meg csokis... egy kis mazsolás-túrós... házi baracklekváros... Hajrá!

 

Animal Cannibals, Kate McKinnon, Yozsefváros

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek