Lovasi és Kispál újra együtt

2020/12/21  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.

Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

A Kiscsillag december 30-án, a TRIP hajón a TRIP Webszínház keretében ad belépős streamkoncertet. Egy belépő = egy IP-cím, azaz egy család vagy baráti társaság egyetlen jeggyel nézheti meg Lovasiék fellépését – de van támogatói árkategória is, amivel közvetlenül a zenekart lehet segíteni. Ez a koncert hivatott pótolni az elmaradt 15 éves parkos bulit (egyben az elmaradt akváriumos lemezbemutatót is). Persze, tudjuk, tudják...

Szóval, a helyzet nem annyira vidám, a koncert éppen ezért némi humort próbál csempészni ennek a megpróbáltatásokkal és kihívásokkal teli év végére: a koncert a kívánságműsorok zenés ajándékkosár-hangulatát idézi meg majd. A jegyvásárlók kérhetnek számot (akár nem-Kiscsillagot is!), amelyek alapján a zenekar összeállítja a műsort. A dalokat "szív küldi szívnek" módon is kérhetik (pl. "küldöm anyukámnak Sepsiszentgyörgyre").

A Koncert.hu – nem először – ezt a számot kéri és küldi az összes zenésznek:

A koncert után fénydiszkó: Lovasi és Lecsó a színpadon maradnak, és még néhány számot örömzenélnek a kívánságlistából.

Egy héttel a koncert előtt, december 23-án karácsonyi ajándék vár a Kispál-rajongókra: egy 2020. nyári LA Gardens-kertkoncertfelvétel. A felvétel különlegesség: Lovasi András és Kispál András A rétek halványak című számot játszották el közösen.

A járvány két hulláma között júniustól szeptemberig, összesen 11 kertkoncert volt (Lovasi szóló- és Lovasi-Kispál duófellépések), alkalmanként 30 fővel. Aki ezekről lemaradt, azoknak jó hír, hogy 2021-ben folytatódnak ezek a kislétszámú koncertek, az meg külön vicces, hogy Lovasi TÉNYLEG megnyitotta az Egyszerű igazságok boltját :)

Értelemszerűen a lelkes verziót ágyazzuk be illusztrációként.

Lovasi András, Kispál András, Kiscsillag, stream, online koncert, kívánságműsor, kertkoncert

 

 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek