Lovasi és Kispál újra együtt

2020/12/21  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.

Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

A Kiscsillag december 30-án, a TRIP hajón a TRIP Webszínház keretében ad belépős streamkoncertet. Egy belépő = egy IP-cím, azaz egy család vagy baráti társaság egyetlen jeggyel nézheti meg Lovasiék fellépését – de van támogatói árkategória is, amivel közvetlenül a zenekart lehet segíteni. Ez a koncert hivatott pótolni az elmaradt 15 éves parkos bulit (egyben az elmaradt akváriumos lemezbemutatót is). Persze, tudjuk, tudják...

Szóval, a helyzet nem annyira vidám, a koncert éppen ezért némi humort próbál csempészni ennek a megpróbáltatásokkal és kihívásokkal teli év végére: a koncert a kívánságműsorok zenés ajándékkosár-hangulatát idézi meg majd. A jegyvásárlók kérhetnek számot (akár nem-Kiscsillagot is!), amelyek alapján a zenekar összeállítja a műsort. A dalokat "szív küldi szívnek" módon is kérhetik (pl. "küldöm anyukámnak Sepsiszentgyörgyre").

A Koncert.hu – nem először – ezt a számot kéri és küldi az összes zenésznek:

A koncert után fénydiszkó: Lovasi és Lecsó a színpadon maradnak, és még néhány számot örömzenélnek a kívánságlistából.

Egy héttel a koncert előtt, december 23-án karácsonyi ajándék vár a Kispál-rajongókra: egy 2020. nyári LA Gardens-kertkoncertfelvétel. A felvétel különlegesség: Lovasi András és Kispál András A rétek halványak című számot játszották el közösen.

A járvány két hulláma között júniustól szeptemberig, összesen 11 kertkoncert volt (Lovasi szóló- és Lovasi-Kispál duófellépések), alkalmanként 30 fővel. Aki ezekről lemaradt, azoknak jó hír, hogy 2021-ben folytatódnak ezek a kislétszámú koncertek, az meg külön vicces, hogy Lovasi TÉNYLEG megnyitotta az Egyszerű igazságok boltját :)

Értelemszerűen a lelkes verziót ágyazzuk be illusztrációként.

Lovasi András, Kispál András, Kiscsillag, stream, online koncert, kívánságműsor, kertkoncert

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek