Paul McCartney szerint nem lesz 2021-ben Glastonbury fesztivál

2020/12/21  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az egykori Beatle lett volna az idei, jubileumi rendezvény fő headlinere. Most azt nyilatkozta, kevés esélyt lát a 2021-es fesztivál megrendezésére.

Fotó: Glastonbury

"100 000 ember összezsúfolva zászlókkal, de maszkok nélkül – a szuperterjesztőkről nem is beszélve... Szeretném, ha lenne, de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz...  mondta McCartney a BBC Radio 4-nek. 

A Glastonbury társszervezője, Emily Eavis a BBC-nek elmondta, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy jövőre elindulhassanak.

"A legnehezebb az, hogy kitaláljuk, pontosan mire tervezünk, és milyen hatással lesz ez arra, amit képesek vagyunk megtenni. De jelenleg nem vagyok biztos abban, hogy bármit is tehetnénk, ami teljes mértékben biztosítaná 200 000 ember fogadását, s hogy 2021 júniusában hat napot tölthessünk együtt velük."

Hozzátette, hogy más lehetőségeket is vizsgálnak, ha a fesztivál nem tud a szokásos formájában folytatódni. (forrás)

Lobenwein Norbert azt nyilatkozta lapunknak, hogy a Sziget fesztivállal kapcsolatban is több forgatókönyvet tartanak lehetségesnek, az interjú itt olvasható:

 

2021 nyarán már jó eséllyel lesznek tömegrendezvények

 

Hasonló témájú cikkeink:

 

 Be vagy oltva? Akkor bemehetsz a fesztiválra!

 

Tényleg le lehet tesztelni egy fesztivál komplett közönségét – ráadásul háromszor?

 

Ringo Starr új abummal jelentkezik, Paul McCartney-ról filmet forgatnak

 

Paul McCartney, Glastonbury, covid, tömegrendezvények

 

 

Szólj hozzá!


A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát hamisan!

A My Way-gyilkosságok, avagy sose énekelj Sinatrát...

A hétvégén a kezünkbe került az Interpress Magazin "Tudta-e" kiadása, ebben volt egy szócikk a My Way-gyilkosságokról, ennek a történetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
Új koncertek