Veszprém 2019. júl. 27. (19:00)

Bach szólókantáták


Bach szólókantáták

J. S. Bach: Ich habe genug BWV 82

J. S. Bach: Ich will den Kreuzstab gerne tragen BWV 56

előadók
Cserményi Zsombor - basszbariton
Bozzai Balázs, Rabovay Júlia - hegedű
Gyenis Adrienn  - oboa
Bolyki András - brácsa
Kallai Nóra - cselló
Hornyák Dávid - nagybőgő

Orlando énekegyüttes

korhű hangszereken

Cserményi Zsombor 25 éves basszbariton, eredetileg angol és ének-zene szakos tanár, magánénektanárai Pitti Katalin és Falusi Anikó voltak. Többek között a szombathelyi Berzsenyi Dániel Vegyeskar, a budapesti Pannon Voices kórus és az Orlando énekegyüttes tagjaként és szólistájaként  számtalan sikeres koncertet, lemezfelvételt és nemzetközi versenyeket tudhat maga mögött. Jelenleg a Nemzeti Énekkar művésze. Szólóéneklésében a barokk zene meghatározó; többek között a Veszprémi Régizenei Napokon és az országos Székely Mihály Énekes Találkozón tolmácsolta Johann Sebastian Bach és Bach kortársainak műveit. 2013-ban az Országos Diákszínjátszó Fesztiválon különdíjat és közönségdíjat kapott Lear király megformálásáért az arany minősítést elnyert Fenyér c. előadásban, 2016-ban pedig az országos Székely Mihály Énekes Találkozón nyert el különdíjat.

 
  Amennyiben szeretnéd adminisztrálni ezt a tételt kattints ide.

 

Szólj hozzá!


Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik...

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.

Zenész vagy? Hogy bírod a nyomást?

Az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Innovációs Alprogramja megbízásából kutatás indul a magyar könnyűzenészek testi-lelki állapotáról.

Egy Beatles-dal pár sort a minap elhunyt Peter Fondának köszönhet

A Blikkben olvastuk, hogy a Szelíd motorosok pénteken elhunyt sztárja 2000-ben elárulta a New York Postnak, hogy a Beatles egyik slágere neki köszönhet pár ütős mondatot.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek